Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Liberale erhverv: De bedste råd til genåbning

Tirsdag d. 6. april kl. 08:00-09:00

1, 2, 3: Genåbn din frisørsalon, tatovør- eller terapeutforretning med succes 

Endelig er den store dag her: Frisørsaksen skal svinges, tatoveringerne opdateres, skrivebordsnakkerne masseres og meget mere.

Dørene kan slå op og de kunder, der har savnet dig står formentlig allerede i kø, både fysisk og online for at komme tilbage i din butik.

Her får du overblikket over de vigtigste ting, du skal have styr på, rent praktisk i forhold til din forretning og også markedsføringsdelen, så du sikrer dig, at din kommunikation følger best practice. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Toptips til din genåbning som liberalt erhverv

Vi har samlet den ultimative guide til dig, der har fået grønt lys til at genåbne din forretning.

Få de vigtigste tips til:

  • Hvordan frisørforretning har indrettet sig
  • Praktiske foranstaltninger, du skal være sikker på at overholde
  • Digital eksperts 5 vigtigste trin til at sikre online synlighed i din fysiske forretning 

Vi skal i dag høre fra en sej frisørforretning, der deler sine bedste tips til at genåbne forretningen og så checker vi ind med Bjarke Roed-Frederiksen, som er chefkonsulent i SMV Danmark. Bjarke har samlet sine bedste tips til liberale erhverv og serverer dem, så du kan få den mest glidende genåbning i din forretning.

Vi runder af med et skarpt, 30 minutters oplæg fra Henrik Rivera, der er online marketing og digital chef hos Novicell. Henrik gennemgår i sit oplæg hvilke digitale markedsføringsmuligheder, du skal fokusere på nu, hvor din fysiske forretning skal stærkt tilbage - hvilke online muligheder understøtter bedst din virksomhed? 

Tilmeld dig streamet og få på dagen tilsendt link til YouTube, så du kan se med direkte. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her