Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Lær hvordan du bruger SEO på YouTube

Mandag d. 19. september kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Har du problemer med at skaffe abonnenter eller få flere personer til at se dine videoer på din YouTube-kanal? Så kan det være du skulle overveje at dykke mere ned i, hvordan du optimerer dine YouTube-tekster, så du kommer øverst på diverse søgemaskiner!

Søgemaskineoptimering på YouTube er vigtigere end du tror, og kan være det ekstra krydderi der får kunderne til at få øjnene op for dit produkt og virksomhed. I denne livestream bliver du klogere på, hvilket indhold du kan optimere, og hvilke afgørende features YouTube tilbyder, så du kan stige til tops blandt kunderne.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Lær hvordan du kan optimere din SEO på YouTube!

Henrik Bondtofte deler ud af sin viden, når vi byder velkommen til en livestream om søgemaskineoptimering på YouTube. Du kan blive klogere på følgende i denne livestream:

  • Hvordan Google rangerer indhold på baggrund af søgeord
  • Vigtigheden af thumbnails, opdeling af kapitler og playlister
  • Hvilke tags der fungerer bedst på danske videoer

Du behøver ikke at have nogen forudgående viden om SEO. Livestreamen indfører dig i de overordnet tanker, og kommer med caseeksempler fra nogle af de virksomheder, der har succes med at bruge YouTube til perfektion. Se med - det kunne jo ende med at være dig, der får vind i YouTube-sejlene.

Henrik Bondtofte, Engagement Partner, Obsidian Digital

Med Henriks 14 års erfaring går han om nogle under prædikatet SEO-ekspert. Kernen i Henriks arbejde har altid været søgemaskineoptimering og online marketing, og han har fulgt Googles udvikling i snart halvandet årti. Dette har måske ikke så overraskende gjort ham til en af de førende eksperter inden for online markedsføring.

Henrik er drevet af en fascination af de muligheder og potentialer, der er i online markedsføring.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27976
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her