Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Kom i gang med annoncering på Instagram

Onsdag d. 17. februar kl. 13:00

Gør Instagram til din forretning

Hvilke typer annoncer findes der på Instagram og hvordan bruger du dem mest hensigtmæssigt? Dette livestream gør dig klogere på de vigtigste råd, når du bruger annoncer på Instagram.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Få det fulde overblik over dine annonceringsmuligheder på Instagram 

Instagram-platformen er den SoMe-kanal, hvor forbrugerne browser og opdager nye produkter. Bruger du annoncer korrekt på platformen, udvider du din følgerbase og inspirérer forbrugeren, uden at virke anmassende.  

Der findes helt konkret 6 forskellige annonceringsmuligheder på Instagram, foruden at tælle de mere kreative som influencermarketing og deslige med.

De seks annoncetyper er: Via stories, fotos, videoer, karussel-ads, gruppe-ads eller dem, der findes i "explore" funktionen.

I dette livestream ser vi på de forskellige anoncetyper, der findes på Instagram og hvordan de hver især trækker på forskellige behov hos brugeren. Du bliver klogere på:

  • Annoncer, der rammer målgrupper, som endnu ikke følger dig
  • Annoncer, der promoverer posts du i forvejen har oprettet og skal ses af flere
  • Annoncer, der inspirerer forbrugeren 

Få styr på, hvad de forskellige annoncetyper tilbyder af muligheder, og hvordan du udnytter dem på bedste vis, når vores ekspert gør dig klogere i denne Instagram-guide i annoncebrug. 

Niklas Bruun er specialist i Facebook- og Instagram-annoncering. Niklas er digital marketing konsulent i sit eget firma, NB Digital, og udarbejder til daglig digitale strategier for både større og mindre virksomheder. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


29237
kursister

17
byer

426
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her