Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Kickstart det nye år

Onsdag d. 16. december kl. 10:00-11:00

Start det nye år i den digitale førertrøje

Vi er (heldigvis) snart færdige med 2020 og kan begynde at se fremad. Det nye år betyder nye muligheder for din virksomhed. Derfor har vi allieret os med de helt rigtige eksperter, der kan hjælpe netop din virksomhed med at tyvstarte 2021. Vi skal høre fra både praktikere og dem du kender fra medierne, så din virksomhed kan blive tunet til et nyt år.

Vi gennemgår blandt andet: 

  • Hvilke tendenser skal du være opmærksom på?
  • Hvilke platforme er vigtige at holde øje med?
  • Hvordan bliver du rustet til 2021?
  • Eksperternes bud nye og populære digitale kanaler i 2021

Vi svarer på de mest relevante spørgsmål og sørger for, at ikke kun julen, men også din virksomheds forår starter tidligt. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Bliv klar til det nye år før alle andre

2020 går på hæld og du skal være sikker på at være en af de første til at rykke på digitale e-handelstiltag i 2021. Hvert år bliver der produceret mange rapporter og viden om nye tendenser, men de kan være tunge at læse og guldkornene kan være svære at finde. Derfor har vi inviteret Dansk Erhverv i studiet, som vil tage os gennem de vigtigste pointer. Vi får også besøg af en ekspert fra den praktiske verden, som fortæller om konkrete tiltag, de allerede har taget for at være klar til 2021. 

Denne livestream hjælper dig til, hvilke tiltag du skal fokusere på for at kunne kickstarte det nye år med den bedste e-handel. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


30079
kursister

25
byer

463
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her