Iværksætter-talkshow: Lær at tænke ud af boksen med stjerne-iværksættere
Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Iværksætter-talkshow: Lær at tænke ud af boksen med stjerne-iværksættere

Mandag d. 28. februar kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal

Uforudsigelige tider kræver innovation og drivkraft

Thomas Bennedsen fra MySelfie og Christian Degn Vester fra ELISA gæster studiet til en snak om, hvordan man driver en forretning under store usikkerheder og samtidig formår at drage fordel af disse. Den ene driver en virksomhed baseret på fester og sammenkomster, mens den anden stiftede sin virksomheder under den første corona-nedlukning i 2020.

Se med mandag d. 28. februar kl. 14.00, når vi dykker ned i iværksætteri og skaberlysten i unikke situationer - til inspiration for dig, der sidder med en uforløst iværksætter i maven eller en virksomhed, der står lidt i tomgang.

Introduktion

En vitaminindsprøjtning af inspiration og passion

Hvis du føler, den seneste tid har været ekstra hård for dig og din forretning, og du ikke rigtig ser fremgang - så er det her livestreamet for dig! To succesfulde iværksættere sætter sig ned og tager en snak om, hvordan man tilpasser sin forretning uforudsete og foranderlige vilkår, og hvordan man formår at holde sig oven vande i en svær tid.

Thomas Bennedsen er stifter af MySelfie og har måtte gentænke forretningen, da folk ikke længere havde brug for at tage billeder i festlige lag. Christian Degn Vester har grundlagt "JA TAK"-robotten ELISA, der hjælper forretninger med at sælge over sociale medier. En idé der udsprang, da nedlukningerne var værst. De to inspirerende iværksættere slår de virtuelle pjalter sammen til en snak om blandt andet: 

  • Hvordan du formår at være omstillingsparat i din forretningsstrategi 
  • Hvordan du forstår dit produkt og ser mulighederne for udvikling
  • Hvordan man kommer igennem hårde tider

Deltagere

Thomas Bennedsen, stifter af MySelfie

Thomas stiftede tilbage i 2012 MySelfie og har siden udviklet forretning og taget den til nye højde. De sidste par år har været hårde for virksomheden, som bygger på fest og farve. Men med drive og gåpåmod er det lykkedes at komme igennem den hårde tid.

 

Christian Degn Vester, stifter af ELISA - Easy Live Sales

Under coronaens første nedlukning havde Christians forældre ikke mulighed for at drive deres forretning. Derfor valgte Christian at udvikle software, der gjorde det muligt for dem at sælge, lettere automatiseret, over sociale medier. Det er taget til i raketfart og på under to år har det vokset sig stort.

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.