Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Iværksætter-talkshow: Lær at tænke ud af boksen med stjerne-iværksættere

Mandag d. 28. februar kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal

Uforudsigelige tider kræver innovation og drivkraft

Thomas Bennedsen fra MySelfie og Christian Degn Vester fra ELISA gæster studiet til en snak om, hvordan man driver en forretning under store usikkerheder og samtidig formår at drage fordel af disse. Den ene driver en virksomhed baseret på fester og sammenkomster, mens den anden stiftede sin virksomheder under den første corona-nedlukning i 2020.

Se med mandag d. 28. februar kl. 14.00, når vi dykker ned i iværksætteri og skaberlysten i unikke situationer - til inspiration for dig, der sidder med en uforløst iværksætter i maven eller en virksomhed, der står lidt i tomgang.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

En vitaminindsprøjtning af inspiration og passion

Hvis du føler, den seneste tid har været ekstra hård for dig og din forretning, og du ikke rigtig ser fremgang - så er det her livestreamet for dig! To succesfulde iværksættere sætter sig ned og tager en snak om, hvordan man tilpasser sin forretning uforudsete og foranderlige vilkår, og hvordan man formår at holde sig oven vande i en svær tid.

Thomas Bennedsen er stifter af MySelfie og har måtte gentænke forretningen, da folk ikke længere havde brug for at tage billeder i festlige lag. Christian Degn Vester har grundlagt "JA TAK"-robotten ELISA, der hjælper forretninger med at sælge over sociale medier. En idé der udsprang, da nedlukningerne var værst. De to inspirerende iværksættere slår de virtuelle pjalter sammen til en snak om blandt andet: 

  • Hvordan du formår at være omstillingsparat i din forretningsstrategi 
  • Hvordan du forstår dit produkt og ser mulighederne for udvikling
  • Hvordan man kommer igennem hårde tider

Thomas Bennedsen, stifter af MySelfie

Thomas stiftede tilbage i 2012 MySelfie og har siden udviklet forretning og taget den til nye højde. De sidste par år har været hårde for virksomheden, som bygger på fest og farve. Men med drive og gåpåmod er det lykkedes at komme igennem den hårde tid.

 

Christian Degn Vester, stifter af ELISA - Easy Live Sales

Under coronaens første nedlukning havde Christians forældre ikke mulighed for at drive deres forretning. Derfor valgte Christian at udvikle software, der gjorde det muligt for dem at sælge, lettere automatiseret, over sociale medier. Det er taget til i raketfart og på under to år har det vokset sig stort.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27976
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her