Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
Livestream
Livestream:
Mandag d. 28 februar 2022
kl. 14.00-14.30
TILMELD NU

Iværksætter-talkshow: Lær at tænke ud af boksen med stjerne-iværksættere

Tirsdag d. 28. februar kl. 14.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal

Uforudsigelige tider kræver innovation og drivkraft

Den ene driver en virksomhed baseret på fester og sammenkomster, mens den anden stiftede sin virksomheder under den første corona-nedlukning i 2020. Thomas Bennedsen fra MySelfie og Christian Degn Vester fra ELISA gæster studiet til en snak om hvordan man driver en forretning under store usikkerheder og samtidig formår at udnytte omstændighederne.

Se med tirsdag d. 21. februar kl. 14.00 når vi dykker ned i iværksætteri og skaberlysten i unikke situationer - til inspiration for dig der sidder med en iværksætter i maven, eller en virksomhed der står lidt i tomgang.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

En vitaminindsprøjtning af inspiration og passion

Hvis du føler, den seneste tid har været ekstra hård for dig og din forretning og du ikke rigtig ser fremgang. Så er det her livestream noget for dig! To succesfulde iværksættere sætter sig ned og tager en snak om hvordan, man tilpasser sin forretning omstændighederne og hvordan man formår at holde sig oven vande i en svær tid.

Thomas Bennedsen er stifter af MySelfie og har måtte gentænke forretningen da folk ikke længere havde brug for at tage billeder i festlig lag. Christian Degn Vester har grundlagt "JA TAK"-robotten ELISA, der hjælper forretninger med sælge over sociale medier. En idé der udsprang da nedlukningerne var værst. De to inspirerende iværksættere slår de virtuelle pljalter sammen til en snak om blandt andet: 

  • Hvordan du skaber en forretning der passer til omstændighederne
  • Hvordan du forstår dit produkt og ser mulighederne for udvikling
  • Hvordan man kommer igennem hårde tider

Thomas Bennedsen, stifter af MySelfie

Thomas stiftede tilbage i 2012 MySelfie og har siden udviklet forretning og taget den til nye højde. De sidste par år har været hårdt for virksomheden, som bygger på fest og farve. Men med et drive og gåpåmod er det lykkedes at komme gennem den hård tid.

 

Christian Degn Vester, stifter af ELISA - Easy Live Sales

Under coronaens første nedlukning havde Christians forældre ikke mulighed for at drive deres forretning. Derfor valgte Christian at udvikle noget software der gjorde det muligt for dem at sælge, lettere automatiseret, over sociale medier. Det er taget til i raketfart og på under to år har det har vokseværk. 

Livestream:
Mandag d. 28 februar 2022
kl. 14.00-14.30

 

IVÆKST arrangementer siden 2010


29241
kursister

17
byer

426
arrangementer

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her