Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Gør det selv: Lav dit eget video set-up

Onsdag d. 17. marts kl. 14:00-14:45

Få pro-tips til at begynde med livestream-formatet

Video-shopping og livestream-formatet har vundet særligt frem i løbet af de seneste par måneder. Det har vist, at det er et succesfuldt supplement til din fysiske butik, da formatet skaber en direkte forbindelse til dine kunder og agerer som et alternativt butiksvindue. 
Få i dette livestream den ultimative startguide til at komme godt fra land med livestreaming.  

Vil du spare tusindvis af kroner i søgningen på din næste medarbejder? Mød i dette livestream beskæftigelseskonsulent fra Københavns Erhvervshus, Mark Bernquist, der fortæller, hvordan du kan blive direkte sat i kontakt med kompetente kandidater. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Sådan får du styr på livestreaming

Brug live-video til at vise dit udvalg af produkter til et nysgerrigt og købeklar publikum, der kan følge med når som helst og hvorfra det skulle være. 

Digital ekspert Jimi Hove fortæller både det lavpraktiske du skal have styr på, hvordan du skaber den bedste live-sending og hvordan du opbygger livestreamet, rent fortællemæssigt, bedst. 

Jimi er CEO hos Onlinemarketingbureauet og du får hans bedste indsigter i, hvordan du selv bliver en haj til at livestreame og hvordan du får mest ud af det i din markedsføring.   

Efter livestreamet ved du: 

  • Hvornår du skal vælge YouTube eller Facebook som platform 
  • Hvordan du opsætter formatet
  • Den bedste afvikling og tilstedeværelse med livestreams 
  • Hvilket udstyrk, du skal have tilgængeligt 

 

Spar tusindvis af kroner i din ansættelsesproces

Find din næste medarbejder uden at bruge hverken kroner eller tid. Til sidst i dagens livestream møder du beskæftigelseskonsulent fra Københavns Erhvervshus, Mark Bernquist. Mark fortæller hvordan du hurtigt og enkelt kan sættes i direkte forbindelse med ledige, kompetente kandidater, der kan sikre vækst i din virksomhed. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her