Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

KURSUS INFO

Kurset er afholdt.

De fleste kurser afholdes igen, så tilmeld nyhedsbrevet hvor de annonceres:


Se alle kurser

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU

PARTNER TILBUD

GOOGLE ADS
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google Ads. (gælder kun for nye Google Ads kunder)

Udfyld venligst nedenstående felter:

VÆLG

GOOGLE MY BUSINESS
Få flere kunder fra Google helt gratis!
Opdater dine oplysninger på 5 minutter
Vis kunderne, hvad du kan.

VÆLG

Få IVÆRKSÆTTEREN med et gratis medlemskab af Dansk Iværksætter Forening

VÆLG

Professionel Google Ads-annoncering med GenieWords
for 549 kr./md.

VÆLG

NYESTE KURSER

 :

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Google Succes Online: SEO der giver dig adgang til dine kunders mentale købsknap

SEO og neuromarketing

Ved brug af neuromarketing på din hjemmeside når du kommunikerer gennem din hjemmesides billeder, tekst og video, sikrer du, at dine kunder forstår hvilken værdi de opnår ved at vælge netop din virksomhed – Hvilket gør det nemmere for dine kunder at vælge dig fremfor din konkurrent. Vores hjerner er uden tvivl det mest komplekse organ, vi har, og neuromarketing-feltet udvikler sig konstant, fordi vi opdager nye sider ved den menneskelige adfærd og hjernen, som du får indblik i på dette foredrag. 


Hvad er neuromarketing helt præcist?

Neuromarketing er forståelsen for, hvordan du aktiverer en handling hos dine potentielle kunder inde på din hjemmeside, som f.eks. udfylde en kontaktformular, ringe dig op eller skrive sig op til nyhedsbrev. Du får derfor på dette foredrag viden om de ubevidste processer der er kodet i vores hjerner, som aktiverer en bestemt handling i mennesker. Værdien ved denne viden om neuromarketing er, at du får viden om dine potentielle køberes adfærd, så du kan gøre din hjemmeside mere troværdig og skabe bedre resultater. Oftest kommunikerer du ikke ansigt til ansigt med dine potentielle kunder – tværtimod danner de sig højst sandsynligt et indtryk af dig på din hjemmeside, dine sociale medier eller på andre kanaler, hvor du ikke er fysisk til stede. Derfor er din evne at skabe en relation gennem dit indhold på din hjemmeside, det der giver dine besøgende et positivt indtryk af dig og din virksomhed.

På foredraget får du viden om nedenstående neruomarketing principper, som er bevist at virke, og som du kan implementere i din egen markedsføring på din hjemmeside:

  • Hvordan du skaber en relation til kunden gennem din hjemmeside
  • Hvordan du motiverer en kunde til at kontakte dig
  • Hvordan forskellige farver fremkalder forskellige følelser
  • Hvordan du skal bruge dine kunders behov og præference

Udover viden får du på foredraget konkrete eksempler, som giver en god forståelse for hvordan, du selv kan bruge neuromarketing på din hjemmeside. Et konkret er at vi helt automatisk følger en persons blikretning på et billede. Prøv at eksperimentere med det på din hjemmeside: Har du en knap, du ønsker, dine besøgende klikker på, så sæt et billede ind af en person, hvis blik er rettet mod den knap. 

  • Målgruppe
  • Underviser
  • Vært
  • Om Google Succes Online konceptet
  • Adresser

Christel Lindhardt giver sine skarpeste bud på, hvordan du kan optimere din SEO ved at tænke neuromarketing, så du får adgang til dine kunders mentale købsknap. Spids ørene og se med, så du kan få flere besøgende og skabe flere konverteringer. Se med enten via YouTube (live eller on-demand) eller deltag fysisk i studiet samt på den efterfølgende workshop med Christel.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

På Google Succes Online er Hannah din faste vært.

Hun følger med på chatten på YouTube og stiller eksperterne dine spørgsmål. 


Hannah

Google Succes Online

IVÆKST arrangementer siden 2010


31236
kursister

29
byer

620
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her