Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Glade medarbejdere under corona

Tirsdag d. 10. november kl. 10:00-11:00

Hvordan skaber du de bedste omstændigheder for dine medarbejdere i et vinterhalvår, der er lidt mørkere end normalt? Du får de bedste tips til at sikre, at din arbejdsmiljø forbliver et rart sted, og hvordan du tager dig bedst af dig selv og dine kollegaer. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Styrk arbejdsmiljøet på din arbejdsplads med konkrete råd fra Eva Borgen Paulsen, som er uddannet psykolog og tilknyttet Psykologerne.dk. En krisetid kan være svær at komme igennem, men du kan med konkrete tiltag skabe gode rammer for, at du og dine kollegaer holder humøret højt. 

Tre af de bedste råd, Eva foreslår er:

  • Hold løbende trivsels-tjek afstemt efter medarbejderens ønsker og behov.
  • Gør det muligt for medarbejderne at stemple ud midt på dagen, så man kan få en længere pause i de lyse timer.
  • Facilitér rammer for, at der fastholdes social og faglig udveksling medarbejderne imellem.

Og på webinaret er der mange flere at hente.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


30177
kursister

25
byer

483
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her