Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Fyld din restaurant

Din Virksomhed i København - 10. september kl.: 10:00-11:00

Vi klæder dig på til at få din restaurant fyldt. Det gør vi ved at give dig de bedste råd og tips til at blive set online og konvertere digital interesse til betalende gæster. 

 

Corona har ramt restauranter og caféer ekstra hårdt og mange går et svært år i møde. Derfor sætter vi fokus på, hvordan restaurationsbranchen kan bruge digitale værktøjer og tilstedeværelse til at tiltrække gæster. På en time gennemgår vi de vigtigste værktøjer i samarbejde med en digital ekspert, som har erfaring fra restaurationsbranchen. 

Vi vil blandt andet gennemgå:

  • Hvordan bygger du et brand online
  • De vigtigste medier for din restaurant
  • Brug digitale værktøjer til at tænke ud af boksen

Til sidst vil du også møde en case, som er lykkedes med at omdanne digitale besøgende til betalende gæster.

 

  • Underviser
  • Målgruppe
  • Program
  • Adresser

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

Målgruppen for dette arrangement er restaurationer i København, som kunne bruge et digitalt boost. Du behøver ikke at være en digital haj, men det hjælper at have en basal forståelse for sociale medier.

Hvis du er ekspert i online markedsføring er dette kursus måske lidt for simpelt. 

10. September klokken 10:00

Program for livestreamet:

Velkommen - v. Hannah Plaschke, Ivækst

Sådan tiltrækker du gæster  - 

Få de rigtige kompetencer til vækst - 

Case - bliver snart offentliggjort

Tak for i dag - v. Hannah Plaschke, Ivækst

IVÆKST arrangementer siden 2010


29787
kursister

25
byer

486
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her