TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Forstå og udnyt forbrugeradfærden post-corona

Tirsdag d. 8. Februar 2022 kl. 11:00 på YouTube!

Corona har forandret forbrugernes adfærd - udnyt det i 2022

Med nedlukninger, restriktioner og arealkrav har det været udfordrende at drive butik under corona. Disse restriktioner og nedlukninger hører nu fortiden til, men højst sandsynligt vil forbrugernes adfærd være forandret for altid. Det betyder, at virksomheder bliver nødt til at tilpasse sig og udnytte de nye muligheder forbrugsvanerne giver.

Se med når vi dykker ned i forbrugernes købsmønstre, og hvilke forventninger kunden anno 2022 har til sin købsoplevelse. I det her livestream får du værktøjerne til at udnytte de mange muligheder 2022 giver dig.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Deltag i dette livestream og bliv klogere på dine kunder anno 2022

Pandemiens altomfavnende konsekvenser er ikke udelukkede dårligt nyt. Den måde forbrugerne har ændret adfærd på under nedlukninger og ved restriktionerne vil unægteligt være til stede i fremtiden. Det er derfor afgørende, at du som virksomhed forstår at udnytte de mange potentialer.

Vi får besøg af adfærdsekspert Simon Bugge Jensen fra analyseinstituttet, GfK, der dykker ned i følgende:

  • Forbrugsmønstre anno 2022
  • Hvordan du udnytter fremtidens forbrugeradfærd
  • Konkrete værktøjer der kan giver dig afgørende forspring til dine konkurrenter

Vi ses tirsdag d. 8. februar på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Simon Bugge Jensen, Advanced Solutions, GfK

Simon har en baggrund i flere forskellige analyseinstitutter og arbejder til daglig med at forstå forbrugeres adfærd inden for dagligvarebranchen.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26800
kursister

16
byer

353
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her