Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Forstå fordelene og kom i gang med influencer marketing

Tirsdag d. 19. april kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Influencer marketing virker!

Øg salget, underbyg din brandfortælling og styrk din troværdighed med influencer marketing. De nye tendenser viser, at forbrugerne i høj grad tager influenters ord og anbefalinger for gode vare - mens en virksomheds egen kommunikation slet ikke har den samme effekt.

Går du med tanker om at give din forretning et skub - både når det kommer til salg og branding, er det her livestream lige noget for dig! Camilla Stemann fra Stemann & Co. giver dig en skarp indflyvning i, hvad det vil sige at arbejde med influenter, og hvordan man sikrer optimale resultater. 

Efter udsendelsen er Camilla klar til at tage imod eventuelle forespørgsler via hendes hjemmeside!

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Vi giver dig den nødvendige viden og indsigt!

Hvis du synes, det kan virke svært at vide, hvor du skal begynde med markedsføringsindsatsen, når det kommer til influenter, eller du ikke er sikker på hvilke slags influenter, der fungerer for netop din forretning, så glæder vi os til at tage dig i hånden tirsdag d. 19. april kl. 11.00. 

Den erfarne Camilla Stemann arbejder, gennem sin egen virksomhed, Stemann og Co. til dagligt med sociale medier, influenter og virksomheder. Hun vil i løbet af denne udsendelse komme ind på følgende tematikker:

  • Hvorfor influencer marketing er effektivt
  • Hvordan du finder det perfekte influencer-match
  • Hvordan du skaber den optimale strategi
  • Hvordan du overholder markedsføringsloven

Camilla Stemann, stifter af Stemann & Co.

Camilla Stemann har grundlagt kursus- og undervisningsvirksomheden Stemann & Co., der arbejder målrettet med influenter og virksomheder. Det sker blandt andet gennem influencer marketing rådgivning som du kan læse mere om her!

Igennem brandudvikling og knivskarpe strategier hjælper Camilla Stemann og resten af hendes kollegaer med at højne salget hos sine kunder.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27974
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her