Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Få kompetencer til vækst

Din Virksomhed i København - 2. september 2020 kl.: 15:00-16:00

Har corona ændret jeres kunders behov og har I de rigtige kompetencer til at efterleve ændringerne? 

Rekruttering kan være svært for alle virksomheder, men specielt for de små- og mellemstore virksomheder kan hver eneste ansættelse være forskellen på succes eller fiasko. Derfor vil vi på dette livestream gennemgå, hvordan din virksomhed kan finde den rette medarbejder. Vi gennemgår de overvejelser og spørgsmål, som kommer op i forbindelse med ansættelse.

Vi skal blandt andet høre fra Nicolai Dam Hansen fra LinkedIn tale om rekruttering i en krisetid og hvilke krav det stiller virksomhederne. Derudover vil Tina Lukmann Andersen fra Københavns Erhvervhus fortælle hvordan hun og hendes kollegaer står klar til at hjælpe og vejlede din virksomhed igennem ansættelsesprocessen. Det er blandt andet en database med over 7000 højtuddannede ledige, som vi hjælper dig med at navigere i.

I dette livestream vil vi gennemgå:

  • Hvad skal du overveje før du ansætter
  • Hvordan kan Københavns Erhvervshus hjælpe din virksomhed med at finde den bedste medarbejder
  • Hvordan finder kommunen den rigtige medarbejder
  • Hvilke forskellige muligheder for ansættelse findes

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre med den helt rigtige medarbejder. Vi gennemgår, hvordan du kan få hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder og hvordan du kan bruge Københavns Erhvervshus' kompetencer og ressourcer.

 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Program
  • Adresser

Rekruttering er svært for alle virksomheder, men specielt for de små- og mellemstore virksomheder kan hver eneste ansættelse være forskellen på succes eller fiasko. 

Derfor vil vi på dette livestream gennemgå, hvordan din virksomhed kan finde den rette medarbejder. Vi gennemgår de overvejelser og spørgsmål, som kommer op i forbindelse med ansættelse. Vi skal blandt andet høre fra Københavns Kommune, hvor et helt hold af eksperter står klar til at hjælpe og vejlede din virksomhed igennem ansættelsesprocessen og de forskellige muligheder for støttet beskæftigelse. 

I dette livestream vil vi gennemgå: 
- Hvad skal du overveje før du ansætter
- Hvordan kan kommunen hjælpe din virksomhed med at finde den bedste medarbejder
- Hvordan finder kommunen den rigtige medarbejder
- Hvilke forskellige muligheder for ansættelse findes

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre med den helt rigtige medarbejder. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

2. september klokken 15:00 - 16:00

Program for livestreamet:

Velkommen - v. Hannah Plaschke, Ivækst

Ansættelse i en krisetid - Nicolai Dam Hansen, Senior Account Executive, LinkedIn

Få hjælp til rekruttering - Tina Lukmann Andersen, Virksomhedskonsulent, Københavns Erhvervshus

Case - bliver snart offentliggjort

Tak for i dag - v. Hannah Plaschke, Ivækst

IVÆKST arrangementer siden 2010


27966
kursister

16
byer

376
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her