TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Få din servicevirksomhed ud at leve online!

Torsdag d. 8. september kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Det er 2022 - din servicevirksomhed SKAL være online

Lige meget hvilken slags forretning du har, så skal du være tilstede online. Ellers mister du et skridt, og kunderne går andre veje. Nogle virksomheder er oplagte at have online, men også servicevirksomheder bliver nødt til at tænke i disse online baner!

Så hvis du er frisør, vinduespudser, massør eller noget helt fjerde, så se med i dette livestream torsdag d. 8/9 kl. 11.00 og få en grundlæggende forståelse af hvordan du tager din servicevirksomhed online.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Du får al den viden, du har brug for!

Sammen med Halfdan Timm fra Obsidian Digital, gennemgår vi de væsentligste punkter du skal være opmærksom på, hvis du går med planer om at rykke din servicevirksomhed online. Du bliver klogere på hvilke dele af forretningen, der skal have en online tilstedeværelse, hvordan du skal kommunikere din service og meget mere. 

Tilmeld dig livestreamet nu, og vær klar foran skærmen d. 8/9 kl. 11.00, hvor vi blandt andet gennemgår:

 

  • Hvilke platforme man skal være til stede på
  • Hvordan man arbejder med CTA’er 
  • Hvordan man gør sin service håndgribelig 

Det hele kommer til at vare 30 minutter, og du går med garanti derfra fyldt af inspiration og ny viden, om hvordan din virksomhed får en online tilstedeværelse.

Halfdan Timm, Partner, Obsidian Digital

Hos Obsidian Digital arbejder de med digital marketing for danske virksomheder, der ønsker at sælge produkter og professionelle serviceydelser i og udenfor Danmark. Halfdan glæder sig til, at dele sine erfaringer om at tage servicevirksomheder online og skaffe flere kunder med digital marketing.

IVÆKST arrangementer siden 2010


26800
kursister

16
byer

353
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her