Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Få det meste ud af dit bureau

Tirsdag d. 15. december kl. 13:00-14:00

Spar penge og øg konverteringsraten med det rigtige bureau

I starten af året skiftede First-8 marketing-bureau og siden da, er det kun gået en vej, opad. På denne livestream deler de ud af deres erfaringer om samarbejde med eksterne leverandører. Få hjælp til at skabe de rigtige rammer for samarbejde for at høste de store gevinster. 

Du kan allerede nu læse vores guide til det gode samarbejde. Du får guiden, når du tilmelder dig dette event.

På selve livestreamet får vi besøg af Mark Nilsson fra First-8 og Ebbe Kjær Skau fra Marketingfabrikken, som uddyber på guiden og gennemgår blandt andet: 

De gennemgår blandt andet:

  • Forventningsafstemning
  • Forstå hinandens ekspertise
  • Forstå hinandens opgaver
  • Tracking, targets og analyse
  • Brug af data

Se med og spar penge og tid samtidig med, at du kan sælge mere. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

På et halvt år øgede First-8 sin konverteringsrate med +64 % 

... Og denne livestream fortæller dig, hvordan de gjorde.
Mark Nilsson er medstifter af First-8 og fortæller, hvordan et nyt marketing-bureau betød en kæmpe, positiv omvæltning for First-8. First-8 er et dansk firma, der lever af at sælge førstehjælpskurser og hjertestartere. De har Danmarks største hjertestarter webshop, og er godt på vej til at blive markedsledere. Den position blev kun styrket efter et bureauskifte i foråret, som ledte til hidtil usete vækstrater. 

Hør hvordan de gjorde i dette livestream.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


27965
kursister

16
byer

376
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her