Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Ekspertpanel: Sæt turbo på din digitalisering

Torsdag d. 10. december kl. 8:30-9:30

3 eksperter giver de bedste råd til hjemmeside, sociale medier og lokal markedsføring

Med virksomheden Gunnar Madsen Vinhandel som udgangspunkt har vi sat tre af Danmarks bedste eksperter i stævne. De giver deres bedste råd, når små og mellemstore virksomheder vil udnytte digitaliseringsmuligheder. 

Panelet giver blandt andet: 

  • De 3 bedste råd til en hjemmeside, der sælger
  • De 3 bedste tips til sociale medier
  • De 3 bedste råd til lokal markedsføring i en digital alder

Der er også mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperterne. Det bedste spørgsmål til panelet vinder en Google Home Mini. Alt du skal gøre er at stille dit spørgsmål her: 

De tre eksperter er:

  • Louise M. Ø. Nielsen fra GenieWords 
  • Thomas Sloth fra i-Strategi 
  • Andreas Solgaard fra Become

De tre eksperter arbejder alle med små- og mellemstore virksomheder til dagligt og er kendte for at give konkrete råd, som giver resultater på bundlinjen. 

Introduktion

Sådan langer du flere varer over den digitale disk

Denne livestream er et samarbejde med Amager Butikkerne og ekspertpanelet tager udgangspunkt i Gunnar Madsen Vinhandel, som er en af de ældste virksomheder på Amager. De er, de senere år, vokset ud af deres lokaler og flyttet til noget større - blandt andet på grund af deres digitale tilstedeværelse. 

Til at hjælpe os gennem dagens livestream har vi tre af Danmarks skarpeste digitale hoveder i ekspertpanelet, og de giver dig de bedste råd til at skabe digitale resultater. 

 

Vind en Google Home Mini:
Gunnar Madsen Vinhandel bliver udgangspunktet i livestreamen, men du kan også selv stille spørgsmål til eksperterne på forhånd. De bedste spørgsmål tager vi med i livestreamen, og det absolut bedste spørgsmål vinder en Google Home Mini.


Stil dit spørgsmål her:

 

Underviser

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED