Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Ekspertpanel: Sæt turbo på din digitalisering

Torsdag d. 10. december kl. 8:30-9:30

3 eksperter giver de bedste råd til hjemmeside, sociale medier og lokal markedsføring

Med virksomheden Gunnar Madsen Vinhandel som udgangspunkt har vi sat tre af Danmarks bedste eksperter i stævne. De giver deres bedste råd, når små og mellemstore virksomheder vil udnytte digitaliseringsmuligheder. 

Panelet giver blandt andet: 

  • De 3 bedste råd til en hjemmeside, der sælger
  • De 3 bedste tips til sociale medier
  • De 3 bedste råd til lokal markedsføring i en digital alder

Der er også mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperterne. Det bedste spørgsmål til panelet vinder en Google Home Mini. Alt du skal gøre er at stille dit spørgsmål her: 

De tre eksperter er:

  • Louise M. Ø. Nielsen fra GenieWords 
  • Thomas Sloth fra i-Strategi 
  • Andreas Solgaard fra Become

De tre eksperter arbejder alle med små- og mellemstore virksomheder til dagligt og er kendte for at give konkrete råd, som giver resultater på bundlinjen. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Sådan langer du flere varer over den digitale disk

Denne livestream er et samarbejde med Amager Butikkerne og ekspertpanelet tager udgangspunkt i Gunnar Madsen Vinhandel, som er en af de ældste virksomheder på Amager. De er, de senere år, vokset ud af deres lokaler og flyttet til noget større - blandt andet på grund af deres digitale tilstedeværelse. 

Til at hjælpe os gennem dagens livestream har vi tre af Danmarks skarpeste digitale hoveder i ekspertpanelet, og de giver dig de bedste råd til at skabe digitale resultater. 

 

Vind en Google Home Mini:
Gunnar Madsen Vinhandel bliver udgangspunktet i livestreamen, men du kan også selv stille spørgsmål til eksperterne på forhånd. De bedste spørgsmål tager vi med i livestreamen, og det absolut bedste spørgsmål vinder en Google Home Mini.


Stil dit spørgsmål her:

 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


30079
kursister

25
byer

463
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her