Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

KURSUS INFO

Kurset er afholdt.

De fleste kurser afholdes igen, så tilmeld nyhedsbrevet hvor de annonceres:


Se alle kurser

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU

PARTNER TILBUD

GOOGLE ADS
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google Ads. (gælder kun for nye Google Ads kunder)

Udfyld venligst nedenstående felter:

VÆLG

GOOGLE MY BUSINESS
Få flere kunder fra Google helt gratis!
Opdater dine oplysninger på 5 minutter
Vis kunderne, hvad du kan.

VÆLG

Få IVÆRKSÆTTEREN med et gratis medlemskab af Dansk Iværksætter Forening

VÆLG

Professionel Google Ads-annoncering med GenieWords
for 549 kr./md.

VÆLG

NYESTE KURSER

 :

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Digital Eksport

Lær' at markedsføre dig på nye markeder

Efter dette kursus går du hjem med konkrete optimeringsforslag og kendskab til brugbare digitale værktøjer, der kan sætte dig i stand til at skræddersy din markedsføringsstrategi for nye markeder uden for Danmarks grænser.

  • Introduktion
  • Eksperter
  • Målgruppe
  • Forberedelse
  • Adresser

Tre gode grunde til at tage på dette kursus

  • Du får kendskab til brugbare digitale værktøjer
  • Du får konkrete optimeringsforslag til din søgemaskinemarkedsføring
  • Du får en viden om, hvordan du griber online markedsføring an, når du vil erobre nye markeder

IVÆKST og Københavns Erhvervshus løfter sløret for et nyt samarbejde, der kan hjælpe dig med at accelerere dine digitale forretnings- og eksportambitioner. Internettet har gjort det relativt let at komme ud på nye markeder, men hvordan vælger man det rette marked?

Ekspertundervisere vejleder dig til dette arrangement, hvordan du kan optimere din digitale tilstedeværelse, når du vil erobre nye markeder. Du får lavpraktiske råd til, hvad der skal til for at få dig igang og hvordan du bedst muligt griber dit digitale eksporteventyr an. Du en overordnet strategi for din digitale markedsføring på et nyt marked. Forvent også at blive helt skarp på, hvordan du anvender Google AdWords til nye markeder, så du får mest muligt ud af dine penge.

Efter dagens arrangement går du hjem med konkrete optimeringsforslag og kendskab til brugbare digitale værktøjer, der styrker sandsynligheden af dit eksporteventyr.

..

Kurset henvender sig til ejerledere i en lille eller mellemstor virksomhed, der endnu ikke eksporterer til andre markeder uden for Danmarks grænser. Indholdet er designet til virksomheder, der ønsker at komme videre med eksport via internettet.

Workshoppen forudsætter, at du kender til væsentlige begreber inden for online markedsføring og SEO.

Du skal have et CVR-nummer for at deltage.

 

Workshoppen kræver ingen særlig forberedelse.

Har du specifikke spørgsmål omkring Google AdWords vil det være fordelagtigt, hvis du medbringer computer eller tablet, så du konkret kan vise eksperterne dine udfordringer.

IVÆKST arrangementer siden 2010


30659
kursister

27
byer

546
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her