Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:

KURSUS INFO

Kurset er afholdt.

De fleste kurser afholdes igen, så tilmeld nyhedsbrevet hvor de annonceres:


Se alle kurser

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU

PARTNER TILBUD

GOOGLE ADS
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google Ads. (gælder kun for nye Google Ads kunder)

Udfyld venligst nedenstående felter:

VÆLG

GOOGLE MY BUSINESS
Få flere kunder fra Google helt gratis!
Opdater dine oplysninger på 5 minutter
Vis kunderne, hvad du kan.

VÆLG

Få IVÆRKSÆTTEREN med et gratis medlemskab af Dansk Iværksætter Forening

VÆLG

Professionel Google Ads-annoncering med GenieWords
for 549 kr./md.

VÆLG

NYESTE KURSER

 :

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Det Digitale Værksted

Bliv skarp på online markedsføring på Det Digitale Værksted 

På Det Digitale Værksted får du adgang til mere end 100 gratis træningsvideoer, der lærer dig, hvordan du bliver bedst på nettet. 

Du sammensætter din egen læringsplan, hvor du løbende kan se dine fremskridt. På Det Digitale Værksted gennemgår du træningsvideoer, der gør din synlighed på nettet endnu skarpere. Du tager udgangspunkt i dine egne eller din virksomheds udfordringer på nettet. Hvadenten du vil skabe mere synlighed, måle din trafik eller få flere følgere på de sociale medier, kan du på Det Digitale Værksted få online træning i netop dine udfordringer. 

IVÆKST er en del af Succes Online

 • Introduktion
 • Underviser
 • Program
 • Forberedelse
 • Adresser

Hvad siger du til, at kunne planlægge din egen læring, når du har tid og lyst? 

Det Digitale Værksted er et online træningsforløb, hvor du tager hånd om dine digitale udfordringer. Du vælger selv, hvor og hvornår på døgnet du vil se videoerne. Det bedste er, at du kan følge din udvikling og når du har færdiggjort din træning, får du et certifikat. 

Du sammensætter din læringsplan ud fra følgende emner: 

 • Gøre min virksomhed global 
 • Sælge min produkter eller services på nettet
 • Få din virksomhed på nettet
 • Gøre det nemt at finde min virksomhed på nettet 
 • Spore og måle trafik på nettet
 • Annoncere for min virksomhed med e-mails, billeder og video
 • Nå ud til flere mennesker lokalt, på sociale medier og på mobilen  

Din læringsplan tager afsæt i dine valg ovenfor og du kan vælge fra en til alle syv emner. Du bliver certificeret, hvis du gennemfører alle syv emner. 

Når du tilmelder dig, får du et link en bekræftelsesmail. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

Vi tilbyder over 100 gratis træningsvideoer, der har til formål at sætte skub i dine digitale færdigheder. 

Programmet sammensættes af dig, når du har tid og lyst. 

Der er ingen forberedelse til Det Digitale Værksted. Til gengæld kan Det Digitale Værksted være en rigtig god måde at forberede sig til mange af IVÆKST's andre kurser i markedsføring på nettet.  

Mød tidligere kursister

RetNemt.dk

RetNemt.dk tilbyder lækre, varierede og nemme måltider på tværs af Danmark. Ifølge direktøren, Klaus Toft Nørgaard, har online marketing hjulpet dem med at finde mange gode nye kunder, på en kosteffektiv måde. Det har også resulteret i, at virksomheden er vokset fra 15 til 26 medarbejder på bare halvandet år.

Kittertland

Kikkertland er en lille specialbutik i Aalborg, som sælger udstyr, der får dig tættere på ting, stort eller småt. Ifølge, Ejeren, Anne Nielsen har online marketing gjort dem nemmere at finde. Det har ikke kun haft en betydning på nettet, men det kan også mærkes i den fysiske butik, hvor folk kommer fra hele Jylland. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


31406
kursister

30
byer

693
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her