Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

De vigtigste mailflows til din virksomhed!

Onsdag d. 27. april kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Lær at holde dine kunder ved ilden!

Til dette livestream får vi besøg af Nicolai Vittrup fra bureauet Webamp - og vi dykker ned i de vigtige mailflows!

Oplever du inaktive kunder, glemte varer i kurven eller noget helt tredje i din virksomhed? Så kan det være, du skal optimere dit mailflow og sikre, at dine dyrebare leads ikke går tabt. Nicolai vil gennemgå de vigtigste mailflows og gøre dig klogere på den rigtige opsætning og med hvilken volumen, du skal skyde dem afsted i. 

Du lærer at opsætte automatiske mailflows, der sparer dig tid, øger din omsætning og giver dig maksimal eksponering (for minimal indsats).

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Automatiske mailflows er et must!

Hvad end du sælger et produkt, en service eller noget helt tredje, er det altafgørende, at du forstår at fastholde dine kunder, sikre salget og den gode oplevelse. Ved at fintune din email-marketing formår du at automatisere din kommunikation og sikre, at dine potentielle kunder bliver til betalende kunder.

Til dette livestream bliver du gjort klogere på: 

  • Opsætning af automatiske mailflows
  • Typer af mailflows
  • Hvordan du kickstarter inaktive kunder
  • Hvordan du skaber mersalg

Tilmeld dig dette livestream, hvis du vil plukke nogle af de frugter, der hænger lavest.

Nicolai Vittrup, Founder & CEO, Webamp

Nicolai Vittrup har grundlagt bureauet Webamp. Han er iværksætter ind til benet og har stærke kompetencer, når det kommer til marketing. Derudover er Nicolai på Forbes 30 under 30 samt Berlingskes Talent 100.

Webamp arbejder med en lang række forskellige områder inden for markedsføring. Det indebærer blandt andet SEO-optimering, email-marketing og Social Media marketing.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27968
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her