Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Dansk turismeboom: Sådan rammer du dem med SoMe

Onsdag d. 19. maj kl. 14:00-14:45

Hvordan sikrer du, at dine sociale medier tiltrækker sommerens turister?

Få svaret på, hvilke SoMe-platforme du skal have fokus på lige nu for at blive sommerklar. 

Sommerferien står for døren og danskerne gør sig klar til at gå på opdagelse i det ganske land. 

Derfor stiller vi i dette livestream skarpt på, hvordan du nemmest lokker de danske turister til din forretning ved at optimere dine sociale medier. Du har formentlig allerede en tilstedeværelse på platforme som Facebook og Instagram, men er der nytilkommere, du skal være opmærksom på, og hvilket indhold gør sig bedst hvorhenne? 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Øg dit salg i forretningen ved at tiltrække turister gennem dine sociale medier

Bliv lagt mærke til med den rette tilstedeværelse på sociale medier.

God tilstedeværelse på sociale medier betyder god branding, lettilgængelighed for mulige kunder og i sidste ende øget salg.
Derfor stiller vi skarpt på, hvordan du gør dine sociale medier sommerklar og skaber den bedste tilstedeværelse, så din forretning styrkes henover sommeren.

Efter livestreamet er du klogere på:

  • Hvilke sociale medie-platforme, du skal stille skarpt på, lige nu og her
  • Den bedste kommunikationsvej til turisterne
  • Konkret indhold: Hvad lokker kunderne til over sommeren?

Oplægget varer 45 minutter og derefter er der afsat 10 minutter til Q&A. 

David Juul Ledstrup

David er strategisk direktør i det specialiserede sociale medie bureau, Kubbco og specialist i sociale medier. Han er en hybrid i marketing- og kommunikations-sfæren, med en baggrund i hotel og restaurationsbranchen, medie- og reklamebureauer samt senest som selvstændig rådgivningsvirksomhed. David arbejder med at øge virksomheders synlighed og relevans ved at skabe den røde tråd fra planlægning over kreativitet og indhold - til eksekvering og distribution

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her