Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Circular Lab på Roskilde Festival giver dig unik mulighed for at få indblik i dine forbrugeres adfærd

Mandag d. 26. september kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Skal dit bæredygtige produkt testes på Roskilde Festival i '23?

Støvet har lagt sig efter dette års festivalsæson, og du skal allerede nu begynde forberedelserne hvis dit produkt skal testes til næste festivalsæson.

Brugertest af et bæredygtigt produkt kan give unikke indsigter, men det er ikke altid lige nemt at opstille de rette betingelser for en optimal testning. I år åbnede Roskilde Festival for første gang deres Circular Lab, hvor bæredygtige iværksættere kunne teste deres produkter - og en af de iværksættere var vi nede at besøge på Dyrskuepladsen. Frederik Brandt og Zilia Roikjær fra Plastic Projects viste os deres produkt, der forvandler genbrugsplastik til byggematerialer. Vi fik også en snak om, hvad Roskilde Festivals Circular Lab kan gøre for ens produktudvikling.

Produkttest på et sted som Roskilde Festival er en unik muligheder for iværksættere, der sidder og udvikler på deres produkter. Vi har inviteret Kristine Barenholdt Bruun, som er leder af The Circular Lab på Roskilde Festival, ind til en snak i studiet om hvad sådanne muligheder kan gøre for iværksættere.

Denne livestream er til dig, som enten er i starten af din iværksætterrejse eller har et nyt produkt i pipeline, og som savner muligheder for brugertests i unikke omgivelser!

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Tag dit produkt med på festival og få unikke forbrugerindsigter

Denne livestream giver dig en indsigt i en ny måde at opnå brugerindsigter, som kan være afgørende for at du får det endelige produkt ud at leve. Roskilde Festival er gået forrest og lancerede i sommer en iværksætterplads, festivalens gæster frit kunne besøge. Her kunne iværksættere indgå i spændende snakke om de forskellige produkter, og give deres meninger og holdninger til kende. 

Det hører vi mere om til denne livestream, hvor du bliver klogere på:

  • Hvordan du som virksomhed kan bruge Roskilde Festival som testfacilitator
  • Hvilke fordele virksomheder opnår ved at benytte et sted som Roskilde Festival til produkttests
  • Hvilke afgørende indsigter tidligere iværksættere har fået efter at have testet deres produkt på festival

Kristine Barenholdt Bruun, Head of The Circular Lab, Roskilde Festival

Kristine står i spidsen for Roskilde Festivals iværksætterområde på festivalpladsen, og har et erklæret mål om at sikre de bedste forudsætninger for at unge iværksættere skal lykkedes med deres bæredygtige produkter.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27974
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her