Circular Lab på Roskilde Festival
Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Circular Lab på Roskilde Festival giver dig unik mulighed for at få indblik i dine forbrugeres adfærd

Mandag d. 26. september kl. 11.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal!

Skal dit bæredygtige produkt testes på Roskilde Festival i '23?

Støvet har lagt sig efter dette års festivalsæson, og du skal allerede nu begynde forberedelserne hvis dit produkt skal testes til næste festivalsæson.

Brugertest af et bæredygtigt produkt kan give unikke indsigter, men det er ikke altid lige nemt at opstille de rette betingelser for en optimal testning. I år åbnede Roskilde Festival for første gang deres Circular Lab, hvor bæredygtige iværksættere kunne teste deres produkter - og en af de iværksættere var vi nede at besøge på Dyrskuepladsen. Frederik Brandt og Zilia Roikjær fra Plastic Projects viste os deres produkt, der forvandler genbrugsplastik til byggematerialer. Vi fik også en snak om, hvad Roskilde Festivals Circular Lab kan gøre for ens produktudvikling.

Produkttest på et sted som Roskilde Festival er en unik muligheder for iværksættere, der sidder og udvikler på deres produkter. Vi har inviteret Kristine Barenholdt Bruun, som er leder af The Circular Lab på Roskilde Festival, ind til en snak i studiet om hvad sådanne muligheder kan gøre for iværksættere.

Denne livestream er til dig, som enten er i starten af din iværksætterrejse eller har et nyt produkt i pipeline, og som savner muligheder for brugertests i unikke omgivelser!

Introduktion

Tag dit produkt med på festival og få unikke forbrugerindsigter

Denne livestream giver dig en indsigt i en ny måde at opnå brugerindsigter, som kan være afgørende for at du får det endelige produkt ud at leve. Roskilde Festival er gået forrest og lancerede i sommer en iværksætterplads, festivalens gæster frit kunne besøge. Her kunne iværksættere indgå i spændende snakke om de forskellige produkter, og give deres meninger og holdninger til kende. 

Det hører vi mere om til denne livestream, hvor du bliver klogere på:

  • Hvordan du som virksomhed kan bruge Roskilde Festival som testfacilitator
  • Hvilke fordele virksomheder opnår ved at benytte et sted som Roskilde Festival til produkttests
  • Hvilke afgørende indsigter tidligere iværksættere har fået efter at have testet deres produkt på festival

Deltagere

Kristine Barenholdt Bruun, Head of The Circular Lab, Roskilde Festival

Kristine står i spidsen for Roskilde Festivals iværksætterområde på festivalpladsen, og har et erklæret mål om at sikre de bedste forudsætninger for at unge iværksættere skal lykkedes med deres bæredygtige produkter.

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED