Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Byg din virksomhed på Instagram

Onsdag d. 10. februar kl. 13:00

Skab positiv interesse for din virksomhed

På Instagram findes der et hav af muligheder inden for organisk markedsføring, betalt annoncering og måder at udstille sine produkter eller services på, som minder om et galleri. Få den skarpeste introduktion til Instagrams forskellige muligheder i dette livestream og følg med i vores serie af 3 streams, der ruster dig bedst på Instagram. 

  • Introduktion
  • Underviser: Rikke Simonsen
  • Adresser

Brug Instagram til at ramme forbrugerne i hverdagen 

Hele 60 % af Instagrams brugere får inspiration til at købe nye produkter via Instagram. Sørg for, at din virksomhed er til stede på den rette måde, så du kan spinde guld på de alsidige muligheder, der ligger på platformen. 

Se med på dette livestream, når vores ekspert giver dig en udførlig introduktion til mulighederne Instagram serverer og den tilstedeværelse, du bør opbygge for din virksomhed. 

Vi kommer omkring:

  • Organisk markedsføring på Instagram
  • Hvad er godt indhold på platformen
  • Best practice ift. profil og opslag på virksomhedskontoen

 

Før livestreamet:

  1. Skal du sørge for at have oprettet en Instagram-konto til din virksomhed
  2. Bevæg dig rundt og bliv komfortabel i interfacet

 

Rikke Simonsen er specialist i sociale medier hos det digitale marketing-bureau Asento.

I bureauet kombinerer Rikke sin enorme viden om organisk markedsføring på sociale medier med de indsigter, bureauet har i annoncering. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


29241
kursister

17
byer

426
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her