Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

KURSUS INFO

Kurset er afholdt.

De fleste kurser afholdes igen, så tilmeld nyhedsbrevet hvor de annonceres:


Se alle kurser

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU

PARTNER TILBUD

GOOGLE ADS
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google Ads. (gælder kun for nye Google Ads kunder)

Udfyld venligst nedenstående felter:

VÆLG

GOOGLE MY BUSINESS
Få flere kunder fra Google helt gratis!
Opdater dine oplysninger på 5 minutter
Vis kunderne, hvad du kan.

VÆLG

Få IVÆRKSÆTTEREN med et gratis medlemskab af Dansk Iværksætter Forening

VÆLG

Professionel Google Ads-annoncering med GenieWords
for 549 kr./md.

VÆLG

NYESTE KURSER

 :

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Budgettering

Skab overblik og få kontrol over din virksomhed

Den daglige drift af en virksomhed kræver mange økonomiske beslutninger med efterfølgende økonomiske konsekvenser.

På dette kursus stiller vi skarpt på disciplinen budgettering og giver dig en grundlæggende indsigt i de forskellige budgettyper og hvordan de fungerer som styringsredskaber i din forretning.

 

 • Indhold
 • Program
 • Forudsætninger
 • Målgruppe
 • Adresser

Tre gode grunde til at tage på dette kursus:

 • Du lærer de forskellige budgettyper og sammenhængene at kende
 • Du får en forståelse for begreber og hvordan budgetter anvendes som et økonomisk styringsværktøj
 • Du lærer at anvende budgetter til at nå dine økonomiske mål

Det er vigtigt at få sat tal på sin virksomhed og skabe et veldokumenteret beslutningsgrundlag i din hverdag som ejerleder. Det er uanset om din virksomhed er stor eller lille, nystartet eller veletableret, så er budgettering én af de discipliner, du skal mestre. Budgetter hjælper dig med at vurdere økonomien i din virksomhed og forstå den daglige drift af en virksomhed.

Du får på dette kursus indsigt i, hvordan du laver et komplet budget med likviditet, moms og balance. Med andre ord: Værktøjer du ikke kan undvære, hvis du vil lykkes med din virksomhed. Du får den grundlæggende indsigt i budgettering og de økonomiske sammenhænge. Kurset gør dig ikke til ekspert på området, men du får en grundlæggende forståelse af de økonomiske forhold, som du efterfølgende kan anvende i dit daglige virke.

Det handler om forretning - så du behøver ikke være talnørd for at følge med.

Kurset gennemgår følgende punkter:

 • Budgettyper, sammenhænge og væsentlige begreber
 • Opfølgning på budgetter og budgetkorrektioner
 • Hvorledes anvendes budgetterne i din virksomhed?
 • Kan budgetterne hjælpe med at få styr på de økonomiske mål?
 • Anvendelse af budgetter som en del af den økonomiske styring

Kurset gør dig ikke til ekspert på området, men du får en grundlæggende forståelse af de økonomiske forhold, som du efterfølgende kan anvende i dit daglige virke.

Kurset henvender sig primært til dig, der ikke har en økonomisk baggrund, men som oplever, at du i dit daglige virke har behov for at kunne forstå de basale økonomiske sammenhænge. Har du en vis økonomisk indsigt, vil du også kunne få udbytte af kurset.

Du skal have et CVR-nummer og aktivt drive egen virksomhed. Indholdet er designet til erhvervsdrivende, hvorfor du får størst udbytte af workshoppen, hvis du er ansvarlig for økonomi og den daglige drift i virksomheden.

IVÆKST arrangementer siden 2010


31750
kursister

29
byer

636
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her