Brug livestream til at tømme dit varelager
Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Brug livestream til at tømme dit varelager

Tirsdag d. 9. marts kl. 14:00-14:45

Videoshopping fortalt af et vækstlokomotiv: Hør Roccamores vilde historie

Efter de sidste par måneders fravær i de fysiske butikker er der opstået et hav af kreative og alternative muligheder for at udvikle forretningen og sælge sine varer. Nogen har været i gang med livestream-formatet længe, mens andre først i løbet af nedlukningen kom til at tænke i andre salgskanaler.

Der lurer et helt nyt forretningsområde - også på den anden side af corona og genåbningen. 

Frederikke Antoine Schmidt deler sine erfaringer til, hvordan du skaber et helt nyt forretningsben med videoshopping. Det internationale skomærke og vækstlokomotivet, Roccamore - placeret i hjertet af København - har ført skæve ideer ud i livet og inddraget nye formater i deres digitale markedsføring, og høster nu stor succes af det.

Introduktion

Succesfuld iværksætter: Sådan er en livestream driver for ny omsætning 

Livestream-formatet og video-shopping er en super let og effektiv måde at nå bredt ud, sælge sine varer og skabe omsætning. De seneste måneder har flere prøvet det. I dette livestream får du en af de absolut bedstes råd og erfaringer til at løfte din fysiske forretning og hjemmeside. 

Livestream er en metode, der giver din virksomhed mulighed for at nå nye kunder, engagere de eksisterende og vise dine varer på en effektiv måde. Sammenlagt styrker formatet kendskabet til dit brand og skaber flow i vareomsætningen. 

Frederikke Antoine Schmidt er stifter af Roccamore. Et vækstlokomotiv, der i nedlukningen havde en running cost på 1 million kroner månedligt og samtidig kun solgte ca. tre par sko dagligt. Alligevel formåede Frederikke at vende situationen på hovedet og integrere livestreamformatet i større grad, hvilket har sikret, at forretningen har holdt hovedet højt. Hør Frederikkes bedste erfaringer, butikken har gjort sig og hvordan den fortsat driver formatet videre. 

I livestreamet gæster også digital ekspert Jimi Hove fra OnlineMarketingBureauet, som vil give dig de bedste praktiske forudsætninger for selv at sætte gang i livestream-formatet. 

Efter livestreamet er du rustet med: 

  • Stærk inspiration til livestream-ideer, du selv kan kaste dig ud i
  • De bedste indsigter fra en succesfuld iværksætter, der har overlevet nedlukningen med bravour
  • Digital eksperts bedste indsigter i, hvordan du opstarter din egen livestream-tilstedeværelse 

Underviser

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.