Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Brug livestream til at tømme dit varelager

Tirsdag d. 9. marts kl. 14:00-14:45

Videoshopping fortalt af et vækstlokomotiv: Hør Roccamores vilde historie

Efter de sidste par måneders fravær i de fysiske butikker er der opstået et hav af kreative og alternative muligheder for at udvikle forretningen og sælge sine varer. Nogen har været i gang med livestream-formatet længe, mens andre først i løbet af nedlukningen kom til at tænke i andre salgskanaler.

Der lurer et helt nyt forretningsområde - også på den anden side af corona og genåbningen. 

Frederikke Antoine Schmidt deler sine erfaringer til, hvordan du skaber et helt nyt forretningsben med videoshopping. Det internationale skomærke og vækstlokomotivet, Roccamore - placeret i hjertet af København - har ført skæve ideer ud i livet og inddraget nye formater i deres digitale markedsføring, og høster nu stor succes af det.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Succesfuld iværksætter: Sådan er en livestream driver for ny omsætning 

Livestream-formatet og video-shopping er en super let og effektiv måde at nå bredt ud, sælge sine varer og skabe omsætning. De seneste måneder har flere prøvet det. I dette livestream får du en af de absolut bedstes råd og erfaringer til at løfte din fysiske forretning og hjemmeside. 

Livestream er en metode, der giver din virksomhed mulighed for at nå nye kunder, engagere de eksisterende og vise dine varer på en effektiv måde. Sammenlagt styrker formatet kendskabet til dit brand og skaber flow i vareomsætningen. 

Frederikke Antoine Schmidt er stifter af Roccamore. Et vækstlokomotiv, der i nedlukningen havde en running cost på 1 million kroner månedligt og samtidig kun solgte ca. tre par sko dagligt. Alligevel formåede Frederikke at vende situationen på hovedet og integrere livestreamformatet i større grad, hvilket har sikret, at forretningen har holdt hovedet højt. Hør Frederikkes bedste erfaringer, butikken har gjort sig og hvordan den fortsat driver formatet videre. 

I livestreamet gæster også digital ekspert Jimi Hove fra OnlineMarketingBureauet, som vil give dig de bedste praktiske forudsætninger for selv at sætte gang i livestream-formatet. 

Efter livestreamet er du rustet med: 

  • Stærk inspiration til livestream-ideer, du selv kan kaste dig ud i
  • De bedste indsigter fra en succesfuld iværksætter, der har overlevet nedlukningen med bravour
  • Digital eksperts bedste indsigter i, hvordan du opstarter din egen livestream-tilstedeværelse 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28185
kursister

15
byer

385
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her