Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Briefing: Google Display og Video

Effektiv reklameplads, der når ud til millioner

Displaynetværket når ud til personer, når de besøger hjemmesider, ser YouTube-videoer, tjekker deres Gmail-konto eller bruger apps og mobiltelefoner. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Målgruppe
  • Adresser

Nå ud til flere og promovér din virksomhed

På 20 minutter får du fordele, strategier og tips til Google Display og Video. Med udgangspunkt i konkrete eksempler får du indsigt og eksempler til at nå ud til flere følgere og mulige kunder. Nogle af de bedste virksomheder arbejder med en helt konkret arbejdsliste. Måske løfter vi sløret for noget af listen på denne 20 minutters briefing. 

Større målgruppe flere steder online
Det handler om det rigtige setup til at promoverre din virksomhed, skabe kendskab, øge salges og få flere kundeemneer.  

Deltagelse på "Briefing: Google Display og Video" er gratis. 

På dagskurset: "Google Display og Video" får du den komplette arbejdsliste inkl. flere eksempler på at bruge Google Display og Video til at opnå synlighed og kendskab til din virksomhed. Det er den, de bedste bruger. Læs mere om dagskurset her. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

Målgruppe

Arrangement er relevant for ejerledere og funktionsledere i små og mellemstore virksomheder og iværksættere. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


30597
kursister

27
byer

546
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her