Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Boost din virksomhed med en digital koordinator

Fredag d. 4. februar kl. 13.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal

En digital koordinator på deltid eller fuldtid kan hjælpe din virksomhed!

2022 kræver digital tilstedeværelse - og vi giver dig muligheden for at skaffe de altafgørende kompetencer til din virksomhed! Københavns Erhvervshus uddanner en række digitale koordinatorer løbende. Disse koordinatorer bliver oplært i alt fra SEO-optimering til hjemmesideopbygning og ads work. Og igennem Match on Demand har virksomheder mulighed for matche med den helt rigtige kandidat. 

Se med i dette livestream, hvor Christian Weis Højfeldt, CEO hos Praice giver dig eksempler på, hvordan en digital koordinator har hjulpet netop sine virksomheder med at skabe en digital tilstedeværelse. Vi dykker ned i rekrutteringsprocessen, og hvordan kompetencer, personlighed og synergier var i højsædet.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Digitale koordinatorer hjælper virksomheder med digital vækst!

Certificeret digitale koordinatorer står klar til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med den digitale omstilling og udvikling, der er afgørende for, at virksomheden optimerer og effektiviserer deres digitale tilstedeværelse.

I dette livestream får vi besøg af Christian, CEO hos Praice, der netop har gjort brug af en digital koordinator, som har skabt bemærkelsesværdige resultater. Du får et indblik i, hvordan Københavns Erhvervshus’ Match on Demand har hjulpet Christian - og hvordan de kan hjælpe dig. Match on Demand har sammenbragt kompetencerne og behovet og skabt en løsning, der er god for både den digitale koordinator og virksomheden, der mangler de digitale kompetencer. Livestreamet gør dig bl.a. klogere på:

  • Hvad en digital koordinator kan gøre for din virksomhed
  • Hvordan du og din virksomhed skaber kontakten med digitale koordinatorer
  • Forløbet fra første step til endelig ansættelse
  • I hvilket omfang man kan ansætte digitale koordinatorer

Christian Weis Højfeldt

Christians rolle hos Praice er at optimere og udbrede Praice og dets redskaber til at lave systematiseret rekruttering. De primære værdier der bliver brugt i rekrutteringsprocessen med Praice ligger i kombinationen mellem personlighed, præstationer og avanceret algoritmer.

Christian gæster dette livestream for at tale om, hvordan han netop har gjort brug af en digital koordinator til at booste sin virksomheds digitale tilstedeværelse.

IVÆKST arrangementer siden 2010


27974
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her