Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Boost din virksomhed med en digital koordinator

Fredag d. 4. februar kl. 13.00 på Københavns Erhvervshus' YouTube-kanal

En digital koordinator på deltid eller fuldtid kan hjælpe din virksomhed!

2022 kræver digital tilstedeværelse - og vi giver dig muligheden for at skaffe de altafgørende kompetencer til din virksomhed! Københavns Erhvervshus uddanner en række digitale koordinatorer løbende. Disse koordinatorer bliver oplært i alt fra SEO-optimering til hjemmesideopbygning og ads work. Og igennem Match on Demand har virksomheder mulighed for matche med den helt rigtige kandidat. 

Se med i dette livestream, hvor Christian Weis Højfeldt, CEO hos Praice giver dig eksempler på, hvordan en digital koordinator har hjulpet netop sine virksomheder med at skabe en digital tilstedeværelse. Vi dykker ned i rekrutteringsprocessen, og hvordan kompetencer, personlighed og synergier var i højsædet.

Introduktion

Digitale koordinatorer hjælper virksomheder med digital vækst!

Certificeret digitale koordinatorer står klar til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med den digitale omstilling og udvikling, der er afgørende for, at virksomheden optimerer og effektiviserer deres digitale tilstedeværelse.

I dette livestream får vi besøg af Christian, CEO hos Praice, der netop har gjort brug af en digital koordinator, som har skabt bemærkelsesværdige resultater. Du får et indblik i, hvordan Københavns Erhvervshus’ Match on Demand har hjulpet Christian - og hvordan de kan hjælpe dig. Match on Demand har sammenbragt kompetencerne og behovet og skabt en løsning, der er god for både den digitale koordinator og virksomheden, der mangler de digitale kompetencer. Livestreamet gør dig bl.a. klogere på:

  • Hvad en digital koordinator kan gøre for din virksomhed
  • Hvordan du og din virksomhed skaber kontakten med digitale koordinatorer
  • Forløbet fra første step til endelig ansættelse
  • I hvilket omfang man kan ansætte digitale koordinatorer

Deltagere

Christian Weis Højfeldt

Christians rolle hos Praice er at optimere og udbrede Praice og dets redskaber til at lave systematiseret rekruttering. De primære værdier der bliver brugt i rekrutteringsprocessen med Praice ligger i kombinationen mellem personlighed, præstationer og avanceret algoritmer.

Christian gæster dette livestream for at tale om, hvordan han netop har gjort brug af en digital koordinator til at booste sin virksomheds digitale tilstedeværelse.

Adresse

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.