Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Bliv klar til Green Friday: Black Fridays grønne alternativ

Torsdag d. 9. september kl. 10:00-11:00

Green Friday er det nye sort

Black Friday er kendt for at være en tilbudsdag af dimensioner. Virksomheder sænker priserne på deres produkter og forbrugerne har mulighed for at købe ind til meget lavere prisere, end de plejer.
Sådan har det i hvert fald set ud i mange år. Men hvad hvis man i stedet for at sænke priserne hævede dem?

Green Friday er det direkte modsvar på Black Friday og forbrugerkulturen, der har skabt konceptet. Hør hvordan din virksomhed kan høste frugter af Green Friday, være bæredygtige og samtidig sikre branding ud over det sædvanlige.

  • Introduktion
  • Underviser
  • Adresser

Vend Black Friday på hovedet: Få ideer til bæredygtig branding 

I dette livestream møder du først Amin Barrada, som i 2016 blev katalysatoren for det grønne take på Black Friday, da han vendte konceptet på hovedet og boomede sin virksomhed. Derefter fortæller ekspert i betalt annoncering på SoMe, Frederik Nyland Jespersen, hvordan du med Facebook-annoncer kan målrette dine kampagner, så personer, der er interesserede i dine tiltag, får nyheden om dem. 

I livestreamet får du: 

  • Inspiration og ideer til at skabe bæredygtige kampagner i din virksomhed
  • Introduktion til Facebook Ads og targeting i dem
  • Konkrete tips til annoncering på sociale medier 

Vend Black Friday konceptet på hovedet og bring både positiv branding og grøn omstilling til din forretning. I stedet for at afholde en klassisk Black Friday, så få i dette livestream inspiration og konkrete værktøjer til at skabe en succesfuld Green Friday med positiv branding og online synlighed, når dagen oprinder den 26. november i år.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28102
kursister

15
byer

384
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her