Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Bliv klar til dansk turismeboom: Guide til gratis annonceringsværktøjer

Onsdag d. 26. maj kl. 14:00-15:00

Få turister i forretningen med disse digitale værktøjer

Gode anmeldelser, lettilgængelighed og høj prioritering i online søgninger. Det er de vigtigste faktorer, der spiller ind, når du skal sikre dig besøgende i din forretning.

Få opskriften på ovenstående, når du får en udførlig gennemgang og konkrete tips til gratis værktøjer, der kan sikre din virksomhed topprioritet i digital synlighed, når du følger de råd, dette livestream serverer. 

I livestreamet gennemgås, hvordan du: 

 • tiltrækker turister til din virksomhed
 • vises først i søgeresultater
 • sikrer anmeldelser fra dine tilfredse kunder
 • Introduktion
 • Underviser
 • Adresser

Virksomhedsguide til gratis markedsføringsværktøjer

I dag får du introduktion til to af de vigtigste, digitale værktøjer, der hurtigt og enkelt kan toptune din virksomhed.

Google My Business og TripAdvisor er platforme, der med hurtig opsætning og enkel interface sikrer, at du ligger højt i søgeresultater og giver dine kunder gode brugeroplevelser.

Oplægsholder på livestreamet er Philip Michell fra det databaserede web- og markedsføringsbureau i-Strategi.

Du får Philips bedste indsigter, når han gennemgår denne agenda: 

 • Generel introduktion til værktøjer og platforme, der kan skabe gratis markedsføring
 • Hvilke platforme, der passer til din forretning
 • Hvordan du sætter en Google My Business-konto professionelt op
 • Oprettelse af TripAdvisor og optimal brug af platformen
 • Hvordan du tjekker, om din hjemmeside er SEO-optimeret 

Guldkornene gennemgås på 45 minutter - derefter har du mulighed for at stille dine spørgsmål direkte til Philip. 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


28616
kursister

17
byer

396
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her