Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Bliv klar til årets mærkedage med SEO

Mandag d. 24. januar 2022 kl. 13:00 på YouTube!

Optimer med SEO og udnyt årets mærkedage

Du kender helt sikkert til vigtigheden af Black Friday eller Valentines Day - muligheden for mersalg og nye kunder. Men har du sikret dig den optimale profilering på de mærkedage, der passer til din virksomhed? 

Til denne livestream får du en SEO-indførsel i, hvordan du kan optimere din annoncering og tilstedeværelse. På den måde står du med de bedste kort til at udnytte det fulde potentiale der er ved de mange mærkedag. Du bliver klogere på specifikke værktøjer, hvornår du skal sætte igang og meget mere. Du bliver taget under vingerne med Thomas Bogh fra SEO-bureauet Bonzer.

  • Introduktion
  • Deltagere
  • Adresser

Tidsbestemt markedsføring og SEO giver dig afgørende fordel til mærkedagene

Thomas Bogh fra SEO-bureauet Bonzer er klar til give dig værktøjerne og de gode råd, så du kan udnytte mærkedagene i 2022. Hvis du formår at skabe dig et overblik over de mærkedage, der er vigtige for din virksomhed, og skyder dine kampagner og annoncer i gang tidsnok, er du allerede et skridt foran dine konkurrenter.

Hvis du mangler det indledende skub eller afgørende viden, så se med når SEO-eksperten Thomas gennemgår følgende:

  • Skab overblikket over mærkedagene - hvilke passer bedst til din virksomhed?
  • Hvornår skal du gå i gang - og hvor skal du starte?
  • Nyttige værktøjer der hjælper din SEO-optimering

Sid klar foran skærmen mandag d. 24. januar kl. 13.00 på Københavns Erhvervshus YouTube-kanal!

Thomas Bogh, Partner og CPO, Bonzer 

Hos Bonzer arbejder Thomas med SEO og hjælper kunder med at igangsætte og drive SEO-kampagner med vækstperspektiver. 

IVÆKST arrangementer siden 2010


27976
kursister

16
byer

377
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her