Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Sociale medier i en krisetid

Tips, strategier og eksempler direkte hjem til dig

Brugerne på sociale medier er nysgerrige, ønsker inspitraion og søger opdagelser hos nye brands. Det giver fantastiske muligheder for dig som virksomhed. De ligger blot og venter på dig. Få tips, strategier og den hemmelige opskrift til sociale medier på denne livestream. 

 • Introduktion
 • Underviser
 • Vært
 • Adresser

Ingredienser til SoMe i krisetider

Mere end 7 ud 10 danskere er på Facebook og flere kommer til. Andre sociale medier oplever eksplosiv vækst i antal brugere og aktivitet. Der er derfor utallige muligheder for virksomheder på sociale medier. Brugerne er nysgerrige, ønsker at inspireres og opdage nye virksomheder. Her er video vanvittigt populært. Det er værktøjer, som du kan anvende til at styrke din forretning i krisetider. 

Husk grundforudsætningerne
Når det handler om sociale medier, gælder det først og fremmest om at huske 1) dine kunder/følgere og 2) dine endnu-ikke-kunder. Mere om det nedenfor. 

Din skattekiste
Få indsigt værktøjer og ressourcer, der hjælper dig til at styrke kundekontakt, loyalitet og salg til dine følgere. Synlighed og klar kommunikation er afgørende i krisetider. Stil fx dig selv nedenstående spørgsmål:

 • Er dine åbningstider opdateret på alle medier?
 • Ved kunderne, at de kan handle på jeres webshop og stadig opleve forbilledlig service?
 • Ved kunderne, at I laver takeaway?
 • I har åbnet op for fødselsdagsreservationer for 2021?

Dine endnu-ikke-kunder (din kommende skattekiste)
Facebook boost kan hjælpe små virksomheder med at nå flere følgere, delinger og kommentarer. Det er en ideel måde at nå nye kunder, som aldrig har hørt om virksomheden før. Mange bruger bare Boost-knappen forkert. Der findes nogle helt simple funktioner, der kan gøre den effektiv. 

På denne livestream får du værdifuld indsigt i: 

 • Organsisk deling på Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Hvilke budskaber virker og hvordan 
 • Mest værdi for pengene
 • Gode tips til tilstedeværelse og annoncering 

Stil dine spørgsmål LIVE
I løbet af streamet kan vores specialister måske godt kaste et fagterm eller to fra sig, men hvis du ikke lige kender til det eller har uddybende spørgsmål, kan du blot stille dine spørgsmål på chatten.

  
Om Københavns Erhvervshus
Københavns Erhvervshus er din virksomheds indgang til Københavns Kommune. 
Københavns Erhvervshus er virksomhedernes hus med erhvervsfremmearrangementer, branchemøder, rekrutteringsarrangementer og dygtige konsulenter, der vejleder virksomheder og iværksættere.

Vejledning under COVID-19
Københavns Erhvervshus vil gerne hjælpe virksomheder, der har brug for rådgivning under COVID-19.
COVID-19 har givet nye udfordringer og det vil Erhvervshuset gerne hjælpe med. Det er nok ikke alle spørgsmål, der kan svares på, men så vil du blive henvist til rette sted.
Læs mere her eller ring til Københavns Erhvervshus mandag til fredag kl. 8-17 på 33 66 33 33 

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

På Din Digitale Virksomhed Livestreams er Hannah din faste vært.

Hun følger med på chatten på YouTube og stiller eksperterne dine spørgsmål.


IVÆKST arrangementer siden 2010


30600
kursister

27
byer

514
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her