Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Den gode hjemmeside

Omdrejningspunktet for din online indsats

En god hjemmeside er afsætte for salg og bookinger. Denne livestream sætter fokus på opskriften på den gode hjemmeside. Der er nogle helt centrale faktorer, du skal have styr på. Hør om dem her. 

  • Introduktion
  • Underviser
  • Vært
  • Adresser

Hjemmesiden er krumtappen i din digitale tilstedeværelse. Det er hjemmesiden, der afspejler hvem din virksomhed er, og hvordan virksomheden vil opfattes hos målgrupperne. Få værktøjer til at gøre din hjemmeside tiptop.

Du har mellem 3 til 5 sekunder til at gøre et godt førstehåndsindtryk på dine besøgende. Det gælder både online og offline. Din hjemmeside er altså afgørelsens øjeblik. Det er her, hvor nysgerrige bliver til kunder og eksisterende kunder bliver storkunder. 

Du har en udfordring, hvis din hjemmeside er mere end 3 sekunder om at indlæse. Statistisk set vil du miste 53% af alle besøgende. Hør om de få simple steps, der gør en kæmpe forskel på et salg eller om brugeren klikker sig videre.

På denne livestream vil du høre mere om:

  • Hvordan du opbygger en hjemmeside med brugervenlighed, tillid og relevans
  • Optimerer brugervenligheden af din hjemmeside (call to actions, tekster, struktur og checkouts) 
  • Mobilvenlighed, loadhastighed og tekniske systemkrav
  • Værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe din hjemmeside

Din Digitale Virksomhed er et initiativ af: 

    

Om Københavns Erhvervshus
Københavns Erhvervshus er din virksomheds indgang til Københavns Kommune. 
Københavns Erhvervshus er virksomhedernes hus med erhvervsfremmearrangementer, branchemøder, rekrutteringsarrangementer og dygtige konsulenter, der vejleder virksomheder og iværksættere.

Vejledning under COVID-19
Københavns Erhvervshus vil gerne hjælpe virksomheder, der har brug for rådgivning under COVID-19.
COVID-19 har givet nye udfordringer og det vil Erhvervshuset gerne hjælpe med. Det er nok ikke alle spørgsmål, der kan svares på, men så vil du blive henvist til rette sted.
Læs mere her eller ring til Københavns Erhvervshus mandag til fredag kl. 8-17 på 33 66 33 33  

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

På Din Digitale Virksomhed Livestreams er Hannah din faste vært.

Hun følger med på chatten på YouTube og stiller eksperterne dine spørgsmål.


IVÆKST arrangementer siden 2010


30598
kursister

27
byer

514
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her