KONSULENT I BÆREDYGTIG PLANLÆGNING
Loading...

Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Boost din virksomheds bæredygtighed: Praktikprogram for virksomheder i København

Nyuddannede bæredygtighedskonsulenter er klar til at hjælpe din virksomhed

20. november - 15. december

Et målrettet praktikprogram om bæredygtig planlægning for virksomheder, der ligger i København og har over 10 medarbejdere.

Få hjælp til at udvikle din virksomheds bæredygtige profil

Er du klar til at kickstarte bæredygtighedsinitiativer i din virksomhed - og samtidigt få skræddersyet en bæredygtighedsplan? Så er dette praktikprogram er din adgang til at udfolde din virksomheds bæredygtige potentiale.

Få 2-3 konsulenter til at arbejde aktivt med din virksomheds bæredygtighed i en måned

Efter 2-ugers opkvalificering i bæredygtig planlægning skal vores konsulenter ud og afprøve deres nyerhvervede viden i et praktikprogram. Stil din virksomhed til rådighed og få udviklet en handlingsplan af konsulenter i bæredygtige planlægning.

Hvem er konsulenterne?

Vores konsulenter er ledige akademikere inden for humaniora, kommunikation eller tilsvarende. Gennem vores målrettede undervisning står de klar til at udvikle løsninger for rigtige virksomheder gennem kursets praktikprogram. De gør det dog ikke alene: De får nemlig ugentlig vejledning og støtte af vores erfarne bæredygtighedsekspert i løbet af praktikprogrammet.

Stil din virksomhed til rådighed og få:

 • En handlingsplan for jeres bæredygtighed på kort og lang sigt
 • Kendskab til virksomhedens bæredygtige potentiale
 • Et nyt perspektiv på bæredygtighed i virksomheden
 • Effektiv kommunikation af bæredygtige indsatser
 • Forandringsagenter, der kan hjælpe med at komme i gang med planlagte indsatser

Forudsætninger for deltagelse i praktikprogrammet

For at sikre størst udbytte for både virksomhed og konsulenter er der nogle krav, som din virksomhed skal opfylde for at tage del i praktikprogrammet:

I skal have over 10 medarbejdere ansat i virksomhedenI skal have en fysisk arbejdsplads (kontor) i København eller StorkøbenhavnsområdetI skal kunne tilbyde virksomhedspraktikpladser til 2-3 konsulenter på én gangI skal udpege en virksomhedsrepræsentant til at varetage kommunikation, koordinering og arbejdsopgaver med konsulenterne

Vi hjælper dig med at afklare om din virksomhed opfylder kravene. Kontakt os på kontakt@ivaekst.dk eller +45 36 96 56 17. 

Hvad kræver praktikprogrammet af din virksomhed?

Bliver din virksomhed udtaget til praktikprogrammet, får I som udgangspunkt 2-3 konsulenter tilknyttet, hver i 29 timers ugentlig virksomhedspraktik i 4 uger (4 dage om ugen) - fra d. 20. november til og med d. 15. december.

Derudover kræver det:

 • Samarbejde med virksomhedsrepræsentant: Konsulenterne arbejder tæt sammen med dit team og har brug at samarbejde med en dedikeret virksomhedsrepræsentant
 • Stil din arbejdsplads til rådighed: Det er vigtigt, at konsulenterne inddrages på arbejdspladsen i løbet af praktikprogrammets 4 uger
 • Ugentlig vejledning med ekspert: Hver uge får konsulenterne vejledning med vores bæredygtighedsekspert, som virksomheden frivilligt også kan deltage i
 • Virksomheden inviteres dertil med til kandidaternes graduation torsdag d. 14. december

Om tilmelding

Inden du tilmelder dig, anbefaler vi, at du tjekker, at du opfylder kravene

Når du har tilmeldt din virksomhed, kontakter vi dig efterfølgende for at have en afklarende samtale om jeres deltagelse. Derefter vurderes det, om din virksomhed bliver udtaget til at deltage i praktikprogrammet.

Kursusforløbet og praktikprogrammet afholdes af KPI Communications.

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, krav eller praktikprogram, kan du kontakte os på kontakt@ivaekst.dk eller +45 36 96 56 17. 

Hvad kan en konsulent i bæredygtig planlægning?

Vores nyuddannede konsulenter har styr på, hvordan man planlægger bæredygtige indsatser i virksomheder, og hvordan man kommunikerer om bæredygtighed uden at begå greenwashing.

Gennem målrettet undervisning og oplæring i værktøjer har kursusdeltagerne fået kendskab og praktisk erfaring med:

 • De nyeste bæredygtighedstrends
 • Kortlægning af virksomheders værdikæde
 • Bæredygtige forretningsprocesser og forandringsledelse
 • Forståelse for klimadokumentation
 • Strategisk planlægning af bæredygtighed
 • Socialt ansvar og bæredygtighedslovgivning inden for markedsføring
 • Storytelling og brandudvikling
 • Kommunikation af bæredygtighed til kunder
KPIC og IVÆKST