Ansvar for ivaekst.dk

Virksomhedsportalen IVÆKST er etableret som en tjeneste til danske virksomheder. Afsenderne - IVÆKST og dens partnere - af informationen stiller vejledning gratis til rådighed. IVÆKST og dens partnere indestår imidlertid ikke for rigtigheden af oplysningerne på portalen.

Der er generelt tale om et meget omfattende og komplekst materiale m.v., hvis vejledningsmæssige værdi konstant påvirkes af regelændringer og ny praksis. Informationerne opdateres løbende af IVÆKST og partnerne, men uden at kunne garantere en løbende tæt og omfattende overvågning og indarbejdelse af regelændringer m.v.

Ansvarsfraskrivelse
IVÆKST tilstræber, at indholdet på vores hjemmeside er ajour, men af ovennævnte årsager kan vi ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret.
Indholdet på IVÆKST.dk er ikke ment som og kan ikke erstatte juridisk rådgivning.

IVÆKST påtager sig ikke ansvar for brugerens anvendelse af IVÆKST og de offentliggjorte informationer og materialer.

Brugerens downloading eller anden tilegnelse og anvendelse af information m.v., som er gjort tilgængeligt på IVÆKST, herunder via links til andre sider, sker på brugerens eget ansvar.

IVÆKST og dens partnere kan ikke gøres ansvarlig for tab af data på brugerens eller tredjemands computer eller andet indirekte tab.

Alt materiale på ivaekst.dk er beskyttet af copyrights. Enhver brug af IVÆKST-materiale kræver skriftlig godkendelse fra IVÆKST Sekretariatet.

Sidst opdateret: 13-01-2019

UDVALGTE KURSER


Loading...

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.