Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Salgsmetoder og fordomme

Den største udfordring for alle sælgere er at modbevise folks fordomme om dem. Sælgere har fået et dårligt ry, og man vil helst undgå dem, hvis det er muligt. Kunder vil gerne have deres selvstændighed og træffe deres egne valg - måske er det netop derfor, internethandlen blomstrer. Den eneste måde at møde sine kunder på er ved at være sig selv.

Der er ingen vidundersalgsmetode, der uden videre får alle til at hungre efter dit produkt og smide ordrer i nakken på dig. Når det kommer til salg, er der ikke er nogen enkelt metode, der virker. Det eneste, der garanteret virker, er at være tro mod sig selv og møde sine potentielle kunder med ærlighed og integritet - samt godt humør. Vær personlig, gør indtryk på folk, men lad være med at køre en metode af på dem.

Salg er, hvad du gør det til. Jo mere positiv din indstilling er til både salget og kunden, jo lettere går det. Jo bedre du lytter til både dig selv og kunden, jo klogere bliver du på, hvad nøglen til at sælge netop dit produkt er.

Hvis du først sellv finder din motivation og en positiv indstilling til salg, har du gode vilkår for at opbygge en positiv salgskultur i din virksomhed. Det kræver en mentalitetsændring at skabe succes på salgsområdet, og, eftersom salget er grundstenen i din forretning, er det et godt sted at starte.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her