Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Skriv kontrakt

Selvom man vælger en underleverandør, som man kender godt fra sit nærmeste netværk, og forsegler aftalen med håndeslag, er det altid vigtigt også at få hvert enkelt projekt og hver opgave ned på skrift efterfølgende - før I når for langt i samarbejdet.

En åbenlys grund er det rent formelle: Skat- og momsregnskabet. Det skal være åbenlyst for myndighederne, at dine underleverandører - uanset om det er enkeltpersoner eller firmaer - ikke er ansat hos dig.

Det er også vigtigt at have aftalens detaljer udspecificeret på skrift - priser, ansvar og deadlines - så begge parter sort på hvidt har godkendt de indledende betingelser for opgaven.

En opsigelsesfrist kan også være en fordel, især hvis opgaven løber over længere tid, f.eks. 30 dage fra begge parters side, så der er en chance for at finde alternativer til samarbejdet, før det ophører.

Du bør også tjekke underleverandørernes forsikringsforhold og evt. få dem skrevet ind i din virksomhedspolice, hvis det er muligt og nødvendigt, mens dennes medarbejdere arbejder for dig.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her