Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Former for ydelser

Samarbejdspartneren kan levere ekspertise og kompetencer, som din virksomhed ikke normalt er i besiddelse af, enten fordi der ikke er behov for dem på daglig basis eller fordi, det er for dyrt i et større omfang, men betaleligt på projektbasis.

I perioder med spidsbelastning hvor der en kortere overgang er brug for flere hænder, kan man også benytte sig af underleverandører til at udføre de arbejdsopgaver, som virksomheden normalt varetager.

Du kan købe hjælp til alle typer opgaver fra PR, markedsføring og hjemmesidedesign til bogholderi, skatteregnskab, HTML-programmering osv. hos underleverandører, der arbejder i din virksomhed i en kortere eller længere periode.

Procedure for aftalen

Det foregår normalt sådan, at underleverandøren og virksomhedens leder i fællesskab afdækker virksomhedens behov og laver en plan over, hvilke opgaver og kompetencer man kan matche hos hinanden.

Her ud fra laver man en aftale om, hvad underleverandøren skal levere, og virksomheden sørger for, at det bliver implementeret i praksis, så underleverandørens services og medarbejdere kan indgå i de hidtidige arbejdsgange.

Underleverandøren leverer derefter arbejdskraft og services til den pågældende opgave, men det er virksomhedslederens opgave at overvåge arbejdet, mens det står på, og føre det videre, når opgaven er afsluttet.

Det er også ofte virksomheden, der skal administrere og udbetale løn til det tilkøbte personale.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her