Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Vær aktiv deltager

Netværk er til for at alle skal få udbytte af det og er bedst, når der eksisterer et giv-og-modtag princip blandt netværkets medlemmer.

Det indebærer, at du deler ud af dine erfaringer gennem dialog eller samarbejde og til gengæld lærer noget af de andre. Du kan for eksempel deltage i diskussionsgrupper for på den måde at bidrage med dine ideer og erfaringer eller tilbyde at tale ved konferencer.

Et netværks styrke vil i alle henseender afhænge af medlemmernes evne og vilje til at udveksle information. Hvis du for eksempel modtager gode råd af et medlem af netværket, så vær forberedt på at tilbyde din egen hjælp senere.
Gensidig udveksling er omdrejningspunktet i et godt netværk. Hvis du har været tilfreds med en bestemt leverandør, kursusudbyder eller konsulent, så lad dine netværkspartnere vide, hvorfor de er gode, og lad dem komme og give en præsentation for netværket om deres ydelser.

Et velfungerende netværk trives, hvis deltagerne aktivt holder netværket aktuelt og relevant. Hvis du har gode erfaringer med et netværk, så tænk på, om nogle af dine kontakter vil deltage - tal med andre virksomheder om det, du har fået ud af netværket, og introducer dem til det.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her