Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Er du klar til joint venture?

Etablering af et joint venture kan betyde store ændringer for din virksomhed. Uanset hvor fordelagtigt det kan være for din virksomheds vækst og vækstpotentiale, er du nødt til at vurdere, om joint venture kan forenes med din overordnede forretningsstrategi.

Det er derfor vigtigt, at du revurderer din overordnede strategi, før du beslutter dig. På den måde kan du også analysere på, hvad du realistisk kan forvente dig af et joint venture. Måske finder du ud af, at der er andre - og bedre egnede måder - for din virksomhed at vokse på.

Det er en god idé at se på, hvordan andre virksomheder bærer sig an. Deres joint ventures kan være inspiration for dig til at vælge den rette form. Samtidig kan du forsøge at gennemskue de elementer, der gør et partnerskab til en succes: Hvilke kompetencer spiller godt sammen? Hvilke konstellationer af virksomheder fungerer bedst?

Du kan med fordel undersøge din egen virksomhed. Vær realistisk omkring dine styrker og svagheder - gennemfør evt. en SWOT-analyse for at finde ud af, hvad du mangler og hvad du kan tilbyde i forhold til den virksomhed, du overvejer at indgå et partnerskab med.

Det er også vigtigt, at du respekterer og forholder dig til dine eventuelle ansattes forbehold over for et joint venture - nogle vil måske føle sig usikre. Det kan også være svært at opbygge gode, effektive arbejdsrelationer, hvis din partner har en helt anden måde at gøre tingene på.

 


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her