Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Akademikerkampagnen

Det er nok ikke det første små og mellemstore virksomheder tænker på, men undersøgelser viser, at det at ansætte en akademiker i virksomheden skaber vækst og kan ses på bundlinjen. Akademikerkampagnens formål er at skabe kontakt mellem små og mellemstore virksomheder og akademikere.

Du kan ansætte en akademiker med eller uden løntilskud eller til en stilling som Videnpilot. Det kan være en akademiker, du selv finder, eller du kan få hjælp til at finde en ved at henvende dig til Kampagnesekretariatets jobtelefon tlf. 62 28 20 20. Mulighederne for eventuelt at få støtte til at ansætte højtuddannede afhænger altså ikke af, hvordan du rekrutterer.

Opdatering:

Akademikerkampagnen sluttede med udgangen af 2007, men der er nogle af initiativerne, som fortsætter i 2008 og fremover - og flere initiativer er på vej:

Det drejer sig først og fremmest om Akademikerbasen, som er en CV-base for akademikere, som primært ønsker job i små og mellemstore virksomheder. Akademikerbasen drives i et samarbejde mellem AC og en række akademiske a-kasser, hvor virksomheder og akademikere kan få hjælp til at finde hinanden - herunder også rådgivning om mulighederne for løntilskud m.v.

Løntilskudsmuligheder, som var gældende under Akademikerkampagnen i 2007 videreføres. Det drejer sig bl.a. om Videnpilotordningen.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her