Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Kender ansøgerne din virksomhed?

Selv den mindste virksomhed kan blive kendt for noget godt, og det betyder noget, når man tilbyder arbejde. Ansøgerne vil gerne vide, hvem de skal arbejde for.

Derfor skal du ikke kun sælge dine produkter, du skal også sælge dig selv og din virksomhed og skabe sympati omkring den.

Store virksomheder bruger mange penge på branding (det at gøre et produkt- eller firmanavn kendt) og PR (det at skabe sympati omkring virksomheden og dens produkter). Det skal du også gøre - blot i mindre målestok. Og har du ingen penge, må du bruge noget af din energi på sagen.

Hvis du allerede er en kendt håndboldtræner, har din virksomhed et forspring. Det har du også, hvis du i mange år har haft en skobutik og nu har startet en café. Brug dit kendte navn og ansigt i breve og annoncer - og vær med, når der sker noget i byen eller bydelen.

Selv om ingen ved, hvem du er, og hvad din virksomhed laver, kan du gøre det samme. Så gør det til en "sag" for dig og dine medarbejdere at få en god idé og hjælpe med at føre den ud i livet - eller for familie og venner. 

Sæt ting i gang - en indsamling, en konkurrence, en byfest eller en dag, hvor alle samler affald eller planter roser. Den omtale, det giver, smitter af på din virksomhed, og du får nye kontakter, som måske kan hjælpe med at skaffe arbejdskraft.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her