Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvorfor købe via mit websted?

Lad os se på det første spørgsmål: Hvad kan du tilbyde, som giver potentielle kunder en grund til at købe hos dig? Kan du f.eks. love følgende:

  • Bedre priser
  • Jævnlige rabatter
  • Et større udvalg
  • Brugervenlighed
  • Sjældne varer

Hvis du mener, at du kan tilbyde alle eller de fleste af disse ting, skal du undersøge, hvordan du kan imødekomme alle de andre fundamentale krav - og du kan starte med at oprette et websted, hvor du sikrer transaktionerne. Der er mange muligheder, herunder adskillige værtsløsninger for e-handel, hvor udbyderen kan hjælpe dig med at oprette og administrere et websted og butik mod et gebyr.

Ud over den nødvendige teknologi skal du også have det nødvendige inventar, en effektiv og realistisk implementeringsplan og et kundeservicesystem. Lige som der findes en lang række værtstjenester til e-handel, findes der også en lang række implementeringstjenester, der kan tage sig af det hele lige fra lagerstyring og ordrebehandling til returvarer. Men da kundeservice er vigtig for mindre virksomheder, skal du sikre dig, at du er helt tryg ved den måde, et eksternt firma behandler dine kunder på.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her