Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

7. Overhold altid din politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis og når du har en politik om beskyttelse af personlige oplysninger på plads, skal du sikre dig, at du og evt. medarbejdere følger den til punkt og prikke. Du vil sandsynligvis opdage, at det er en god ide at involvere medarbejderne i oprettelsen af politikken, så de samarbejder om den, fordi de føler et vist ejerforhold.

Men igen kan det gøre denne opgave meget lettere, hvis en medarbejder er ansvarlig for problemer i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger. Og selvom det kun drejer sig om at holde ugentlige møder for at minde medarbejderne om, hvor vigtigt det er at overholde politikken om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du ikke gå ud fra, at det er nok blot at have en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Når du har en politik om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du sikre dig, at dine kunder kan finde den. Sørg for at oprette et meget synligt hyperlink på dit websted, især på de sider hvor du beder om oplysninger fra kunderne, f.eks. tilmelding til nyhedsbreve eller til en side til e-handel. Medtag den også i alle formularer eller andet trykt materiale, som du bruger til at indsamle oplysninger om dine kunder.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her