Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Brug internettet sikkert

Hvis din virksomhed endnu ikke har en politik omkring brug af internettet, bør I udarbejde en. Selvom internettet kan være et utrolig nyttigt værktøj på arbejdspladsen, kan det også forårsage betydelig skade, der kan resultere i faldende produktivitet. Regler beskytter din virksomhed - og dine medarbejdere.

Derfor er din virksomhed i farezonen

Websider indeholder programmer, der normalt er uskadelige og nogle gange nyttige, f.eks. animationer og pop-up-menuer. Men der findes tvivlsomme, endda ondsindede websteder, der har deres egen dagsorden, og den er ikke altid i din interesse. Når du surfer på internettet, kan webstedsoperatører identificere din computer på internettet, fortælle hvilken side du kom fra, bruge cookies til at kortlægge dine vaner og installere spyware på din computer - alt sammen uden du ved det. Destruktive orme kan også få adgang til systemet via webbrowseren.

Udover ondsindede aktiviteter ansporet af udenforstående kan virksomheder komme i en sårbar position på grund af medarbejdere, der foretager ulovlige og/eller uønskede webaktiviteter i løbet af arbejdstiden og på virksomhedens computere.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her