Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Håndter dine pengestrømme

Virksomheder går ikke konkurs på grund af manglende rentabilitet. De går konkurs på grund af manglende kontanter. Ud over at reducere omkostningerne, er du derfor nødt til at optimere indkomst og planlægge udgifter.

  1. Mange mindre virksomheder har en mangelfuld kreditkontrol. Men i disse tider er dette en af de vigtigste områder at fokusere på. Det handler ikke kun om inkassovirksomhed, men effektiv inddrivelse. Se for eksempel på dine bedste kunder, og overvej at give dem rabat for tidlig betaling. På den måde fremskynder du indbetalinger. Gennemgå også dine dårligste betalere, og overvej at ophøre med at gøre forretninger med dem, eller giv dem bødetillæg for sen betaling. Ingen kan lide at afskære kunder, men hvis de ikke betaler, så er de ikke handlen værd.
  2. Tænk over hvordan du kan planlægge tidspunktet for indkomster og udgifter, således at budgettet er afbalanceret så tæt som muligt.
  3. Revision af lån. Det kan blive svært for dig at få lån på gunstige satser, men jo mere du fremstår som en, der udøver tilbageholdenhed og styrer din forretning godt, jo større er chancen for at du modtager en positiv afgørelse.
  4. Få hjælp og rådgivning fra din revisor i forbindelse med planlægning af pengestrømme. Han eller hun vil sandsynligvis kunne stille dig nogle undersøgende spørgsmål, som kan hjælpe dig til at finde ud af hvordan du bedst håndterer dine penge.
Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her