Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Google: Få op til 900 kroner i annoncering

Akselspillet

2012

DonAksel

Aksel har valgt at blive iværksætter. Tilværelsen var simpelthen for kedelig dengang Aksel skulle stemple ind på fabrikken dag efter dag.

I selskab med Aksel skal du nu vokse fra pølsesælger til ejer af din egen fastfoodkæde.

I 'Hall of Fame'  findes de 100 bedste Akselspillere.

Du skal have Flash Player 7+ for at spille Akselspillet. Få det her:

Spil akselspillet


God fornøjelse.

 

MENUKORT

2017

Hotdog

Hotdog

Som alle ved hader Aksel remulade. Måske fordi han blev kaldt Remulade Aksel i skolen. En hotdog er derfor kendetegnet ved sit klassiske snit. Sennep og ketchup er som salt og peber på en Kæmpe Aksel, der altid er i nøjagtig balance ovenpå brødet.

Sagaerne fortæller om, hvordan Trondur Aksel engang spiste to på en gang, men det passer nok ikke.

2015

Pølsebrød

Pølsebrød

En virkelig delikatesse, der giver ciabatta- og foccaciabollerne mindreværdskomplekser.

Pølsebrødene er rullet på inderlårene af nonner og munke i Verona og kan dateres tilbage til 1500-tallet.

Som det er med alle glæder, er pølsebrødene forgængelige og er mildest talt uspiselige efter ganske kort tid. Men det er jo også sjældent, de får lov at ligge så længe.

2016

Kæmpe Aksel

Kæmpe Aksel

En kæmpe Aksel er pølsernes konge. Den måler hele 43 cm på langs og 8 cm. i omkreds. Når man knækker en Kæmpe Aksel kan det høres overalt i en mellemstor dansk provinsby. Den røde farve er i øvrigt helt naturlig, men hvor den stammer fra har været en hemmelighed i Akselslægten siden Papa Aksel.

2018

Akselmælk

Akselmælk

Akselmælken er lavet på licens fra en bryggerivirksomhed i Belgien. I Belgien drikkes Akselmælken kun ved højtider og har blandt andet lagt navn til den flamske tradition Akselavn, en slags udklædningsfest, hvor alle ryster en til flere Akselmælk, mens de samler penge ind til velgørenhed.

I Danmark drikkes Akselmælken mest på grillbarer til en bøfsandwich.

2019

Bøfsandwich

Bøfsandwich

Lad os tale om bøffen her. En bøf i en bøfsandwich er noget ganske specielt. Bøffen har nemlig en patenteret overflade, der binder sennep og ketchup. Det er derfor umuligt at komme til at spilde ned af sig.


Patentet blev oprindeligt opfundet til at lave stærekasser uden brug af giftig lim, men findes i dag også i produkter som julepynt og legetøj. Aksel har rettighederne til patentet i 3 år.

2020

Fritter

Fritter

Aksels ædle fritter. Man kan næsten smage dem. De bliver leveret på 90 dages kredit fra Samsø. Det er fordi, de efter levering skal modne i mindst 80 dage.

Da Aksel arbejdede på fabrikken, sad han træt derhjemme og snittede dem. Han vidste, at han en dag ville få brug for dem. Og ganske rigtigt. I dag kan de fås hos Aksel, men skynd dig mens der er flere tilbage.

2021

Aksel Brus

Akselbrus

Boblerne fra Akselbrusen er specielt opsamlet i den antarktiske vind. Det giver en friskhed, som ingen konkurrenter kan matche. Få kunder ved det. Men det behøver de heller ikke. Om det er bevidst eller ubevidst kommer de altid tilbage og beder om en til.

2022

Aksel Burger

Aksel burger

Aksel Burgeren er stolt. Det har den god grund til at være. Den matcher selv den største appetit, og nogle gange er man i tvivl om, hvem der spiser hvem. Det sker ofte, at kunder bliver så personlige med deres Aksel Burger, at de nærmest ikke nænner at bide i den.

Borgmesteren blev engang så glad for et pragteksemplar, at den fik en permanent plads i byrådet. Så behøver vi vist ikke at fortælle mere om Aksel Burgeren.

2023

Akselshake

Akselshake

Det er måske ikke så meget ingredienserne i en Akselshake, der gør forskellen. Det er snarere maskinen, der blander og spytter den ud. Maskinen er helt mekanisk - et arvestykke fra Aksels sigøjnertante Akselsky.

Den blev i sin tid opfundet, så borgerne i det tidligere Østeuropa kunne drikke milkshake formet som statsledere. Det hænder stadig at Aksel langer en Brezhnev- eller Stalin-shake over disken.

2024

Aksel Donut

Aksel Donut

Aksel køber sine donuts hos et lille bageri på landet. Når bagerjomfruen sætter lukkeskiltet op, sætter hun sig møjsommeligt ned og smører ærmerne op. Det er sand tryllekunst. Som små keramiske kunstværker. Hun er nok lidt lun på Aksel, for der bliver kælet for hver eneste detalje til langt ud på natten.Når Aksel henter sin leverance, kvitterer han med det vanlige flirtende øjenbryn, som får bagerjomfruen til at sukke og glæde sig til, at lukkeskiltet skal op igen.

2025

Aksel Måltid

Aksel Måltid

Da mihi sis bubulae frustrum assae, solana tuberosa in modo Gallico fricta, ac quassum lactatum coagulatum crassum (latin).


Giv mig en hamburger med pommes fritter og en tyk milkshake. De kendte altså til måltidet i det gamle Rom. Behøver vi sige mere?

2013

Akselspillet - Hall of Fame - TOP 100

Highscore

Sidst opdateret: 14-09-2020

UDVALGTE KURSER

Webinar: Kom godt i gang med din Google Ads-annoncering
Webinar: Opskriften på en simpel søgekampagne med Google Ads, der giver kunder
Webinar: Opskriften på en simpel landingsside, der giver kunder

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her