Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Skab effektive og stærke relationer

Enhver virksomhed har et netværk af kunder og leverandører. Dette kalder man forsyningskæden. At optimere forsyningskæden gennem IT kan virkelig skabe resultater for din virksomhed.

En forbedring af kommunikationen med dine kunder og leverandører sparer tid og energi, men giver dig også mulighed for at reagere meget hurtigere. Hvis du for eksempel involverer din forsyningskæde i din produktudvikling, har du større muligheder for at ramme rigtigt første gang. Du kan eksempelvis etablere et ekstranet til at indsamle tilbagemeldinger fra kunder og leverandører.

Standardiserede forretningsdokumenter som ordrespecifikationer og fakturerer sparer dig for tid og penge, når du kan udveksle dem elektronisk.

Ved at bruge information mere effektivt, for eksempel ved at kortlægge kundeprofiler ud fra deres købsadfærd, kan du få en langt bedre forståelse for kundernes behov og deres behov for service. Der er mange teknologiske værktøjer til netop denne type opgaver. Et kundesystem kan hjælpe dig med at holde styr på, organisere og planlægge kontakten med dine kunder. Med den rigtige software og hardware kan dine ansatte få adgang til kundeoplysninger, når de står hos kunden.

Overvej også, hvordan mobile løsninger kan hjælpe med at øge din kundeservice. Det kan være, at en sælger, som er på kundebesøg, kan vise kunden flere løsningsforslag hentet fra virksomhedens netværk og sende ordren direkte - mens han står hos kunden.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her