Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Bliv effektiv med IT

IT kan forbedre dine forretningsgange på flere måder. Særligt er det værd at beskæftige sig med, hvordan IT kan øge din og dine medarbejderes produktivitet og effektivitet.

Selv enkle tiltag kan dramatisk øge outputtet af din virksomhed. Overvej for eksempel:

  • Økonomistyring - gør bogføring hurtigere og mere præcis
  • Office applikationer - gør dig i stand til at standardisere din kommunikation
  • E-mail - øger din interne og eksterne kommunikation
  • Systemintegration - sammenhæng mellem systemer med leverandører eller kunder kan øge produktiviteten gennem hele værdikæden
  • Intranet - en række internetsider, der kun er tilgængelige for mennesker i din virksomhed. En effektiv måde at kommunikere og give adgang til information, skabeloner og vigtige dokumenter
  • Ekstranet - giver eksterne partnere som kunder og leverandører adgang til vigtig information og mulighed for at samarbejde med dig

Alle virksomheder skal holde øje med deres udgifter for at kunne maksimere profit og forblive konkurrencedygtige. Her spiller den rigtige teknologi en central rolle.

Du bør konstant reducere dine administrative omkostninger - for eksempel ved at integrere din e-handel med din lagerstyring og bogføring.

En videreudvikling kan være, at dine produkter har unikke koder og kan scannes, så du har total kontrol med din lagerstyring og leveringskæde.

 

Du kan vælge at benytte en ekstern IT-leverandør til at håndtere megen af din IT, så du ikke bruger alle dine ressourcer på det. Du kan også lease/leje udstyr og programmer.


Sidst opdateret: 09-01-2013

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her