Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Find en vært til dit websted

Webstedet skal være placeret på en computer, en såkaldt webserver. Webserveren leverer dine websider til brugere, som anmoder om dem ved hjælp af deres webbrowser. For de fleste mindre virksomheder kan det være en fordel at betale en værtstjeneste eller en internetudbyder for at "opbevare" dit websted på en af deres servere.

Professionelle internetudbydere ved, hvordan serveren skal overvåges, vedligeholdes og sikres, så dit websted er tilgængeligt for besøgende næsten hele tiden. Vær særlig opmærksom på erklæringer om driftssikkerhed i den serviceaftale, du underskriver, når du tilmelder dig en værtstjeneste. Kunderne får et dårligt indtryk af dig, hvis de modtager meddelelsen "Siden blev ikke fundet", når de forsøger at få adgang til dit websted.

Hvis du kun er interesseret i at oprette et internt websted på intranettet i din virksomhed, kan du overveje at placere webstedet på en pc i virksomheden. Windows Small Business Server 2003 indeholder Windows SharePoint Services, som er designet til at gøre det let for dig at betjene intranettet på dit kontors netværk.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her