• Introduktion
 • Program
 • Målgruppe
 • Adresse

FÅ ET DIGITALT KOMPETENCELØFT MED EN DIGITAL KOORDINATOR

En Digital Koordinator har været gennem et tre ugers intensivt og handlingsorienteret forløb med fokus på at forbedre deres digitale kompetencer, så de kan hjælpe virksomheder med digitale udfordringer. De har modtaget undervisning i digitale værktøjer samt arbejdet med etableringen af hjemmesider, trafikgenerering og analysering af data. Dertil har de løst konkrete og reelle digitale udfordringer for en SMV.

Med en Digital Koordinator tilknyttet får din virksomhed et digitalt kompetenceløft og en arbejdsstyrke der har:

 • Hands-on erfaring med WordPress (CMS)
 • Stor viden om digitale værktøjer
 • Løst aktuelle udfordringer for en konkret virksomhed
 • Taget certificering i Google Analytics
 • Taget certificering i Succes Online

40 digitale koordinatorer står klar til at tale med dig

Matchmaking har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder. Du møder 40 Digitale Koordinatorer, der ikke bare har bagagen fuld af den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer - de brænder også for at trykke på de rigtige digitale knapper i en virksomhed som din!

Halvdelen af virksomhederne, der deltog sidste gang vi afholdt arrangementet, har enten fået ansat eller er i proces med at få en Digital Koordinator tilknyttet. Gå derfor ikke glip af denne oplagte mulighed for at få en topmotiveret og dygtig praktikant eller fastansat Digital Koordinator!

Dét siger virksomhederne

Erhvervshuset sørgede for, at en ellers tids- og ressourcekrævende ansættelsesproces blev kort og overskuelig. Det har virkelig været nemt at ansætte Sidsel! De første fire uger jeg havde Sidsel i praktik, vækstede vi over 200 %, det var så fedt.” - Gitte Olrik, indehaver af NORU

"Fantastisk arrangement, dejligt at små virksomheder kan få hjælp på denne måde." - feedback fra SMV, der deltog på tredje matchmaking

"Arrangementet er godt, mange af kandidaterne virker til at være dygtige." - feedback fra SMV, der deltog på andet matchmaking-arrangement.

"Jeg syntes, at det var et super arrangement. Det kunne med stor fordel bruges inden for flere faggrupper, og det var fantastisk som ejer af virksomhed at få konkret ansigt på så mange muligheder" - feedback fra SMV, der deltog på første matchmaking-arrangement.

"Mødet med de Digitale Koordinatorer har givet os inspiration og vakt vores nysgerrighed. Vi har længe vidst, at der er udfordringer, og er nu blevet inspireret til at se udfordringerne som muligheder. Derfor har vi nu indgået aftale med en af de nye digitale koordinatorer, som skal gøre os skarpere på tværs af de digitale medier anno 2018" - blogindlæg af Ralf Dujardin, adm. direktør hos Dansk Brandteknik.

Forberedelse

Forud for mødet med de Digitale Koordinatorer anbefaler vi, at du:

 • Kortlægger dine behov
 • Gør dig overvejelser omkring de arbejdsopgaver du vil have hjælp til fra en Digital Koordinator
 • Overvej hvorvidt du ønsker at tage en kandidat i virksomhedspraktik, i løntilskud eller ansætte i en ordinær stilling (fuldtid eller deltid)
 • Evt. tager kontakt til nogle af de kandidater, du finder interessante ud fra den kandidatbrief, du får tilsendt

På dagen vil du derved få mulighed for at finde den helt rette kandidat til din virksomhed. 

Vi hjælper dig hele vejen

Du har mulighed for at finde den helt rigtige ansættelsesproces for dig, din virksomhed og kandidaten.
Københavns Erhvervshus' dygtige virksomhedskonsulenter står klar til at vejlede dig med relevante blanketter og formalia, uanset om der er tale om praktik, løntilskud eller ordinær ansættelse.

Dét sker på dagen

 • 14:45-15:00: Ankomst og registrering
 • 15.00-15:05: Introduktion ved Janus Krarup, Erhvervschef hos Københavns Erhvervshus
 • 15:05-15-15: Oplæg
 • 15.15-18:00: Matchmaking og networking mellem Digitale Koordinatorer og virksomheder igangsættes.

Arrangementet er relevant for dig med virksomhed, der har:

- Et ønske om at vækste din virksomhed

- Brug for digitale kompetencer, der kan give dig en bedre hjemmeside, mere trafik, større kendskab til dit produkt og mere salg

- Interesse i at få en eller flere medarbejdere tilknyttet – nu eller på længere sigt

Adresser

København:
Det Digitale Læringshus
Nørrebrogade 34
2200 København N
Se kort

 

Eventet er afholdt

Pris: 0 kr.