Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
Shopping Ads rabatkode

Shopping Ads forbinder kunder med din webshops produkter

Rabatkoden giver et rygstød til din virksomheds online-salg. Brug 200 kr. på Shopping Ads for at få 600 kr. kredit på din Ads-konto. Herunder kan du læse, hvorfor du skal slå til med en rabatkode og hvad du kan få ud af Shopping Ads.

Med rabatkoden følger vejledning til at indløse den.

Sådan booster Shopping Ads dit online salg

 • Du bliver set af folk på udkig efter netop produkterne på dit lager.
 • Det koster kun, når det virker.
 • Du bevarer overblikket og kan løbende optimere dine annoncers indsats.

Smart Shopping-kampagner stiller produkterne, du sælger, forrest i det virtuelle butiksvindue. Når en kunde søger efter noget, som er at finde i netop din butik, vises din annonce. Det smarte er, at kunden kan se produktet og dets pris, inden de besøger din webshop. Og du betaler kun for annoncen, hvis de klikker sig din vej.

Shopping Ads er det næste skridt i din online butiks vækst. Og en rabatkode hjælper dig med at tage det. Den er nemlig gyldig, om du allerede er i gang med at annoncere med Google Ads eller ej. Hvis ikke, kan du begynde dér. Læs hér hvorfor

Med Smart Shopping-kampagner følger overblik og hjælp til at holde trit med dine annoncers virkning. Desuden forøges mulighederne for visning af dine produkter enormt. Ud over ved Google-søgninger giver Shopping Ads nemlig mulighed for at nå ud til millioner af partner-sider til Google. Dermed forøges dit overblik i trit dine annonceringsmuligheder - uden overanstrengelse.

Indtast dine oplysninger og få din kode til 600 kr. kredit til Google-annoncering

Med rabatkoden følger vejledning til at indløse den

Annoncering med Google kort fortalt

Du er nok klar over, at Google er en søgemaskine. Hvad din virksomhed angår, skal du dog huske, at det er en forretning. Nok er søgemaskinens brugere folk på udkig efter gud ved hvad. Men Googles kunder er først og fremmest virksomheder, som din, der ønsker at promovere deres udbud dér, hvor potentielle købere selv leder aktivt. Det smarte ved Google-annoncering er, at annoncer laves til at blive vist ved bestemte Google-søgninger, så den søgende og annoncen passer sammen.

Annoncen koster kun, når en bruger klikker på den og lander på eks. den pågældende webshop. Og brugeren er mere tilbøjelig til at klikke på annoncen, hvis den klinger med deres søgning. Al Google-annoncering bestræber sig derfor på den optimale parring af annoncer med potentielle kunder.

Konceptet bygger altså på gensidigt udbytte. Den søgende internetbruger er glad, når en annonce giver dem, hvad de søger. Annoncøren er glad, når internetbrugeren bliver til kunde. Og Google er glad for den tilfredse annoncør, der får valuta for pengene og forbliver kunde. Find mere om Google Ads her

Shopping Ads kan endnu mere end vanlige Google-søgeannoncer

 • 60% af alle klik på Google tilfalder Shopping-annoncer.
 • Din Shopping-annonce fremviser produktet tydeligt med billede og pris og gør opmærksom på din butiks navn.
 • Allerede inden kunden søger, kan de være gjort opmærksom på din butik og dine produkter på millioner af websites og apps.

Overblik og maksimalt udbytte af din online markedsføring

Få professionel og kompetent hjælp til et effektivt og overskueligt afsæt med annoncering på Google. Hold øje med vores Kurser, webinarer og livestreams, når du skal lære om væsentlige koncepter og værktøjer fra bunden og på helt almindeligt dansk.

Du kan også finde mange svar og gode råd på IVÆKST-bloggen som din totale brugsanvisning til online vækst. Sådan kan du gøre dit næste skridt mod vækst sikkert.

Vilkår og betingelser for din Shopping Ads rabatkode

 • Tilbuddet gælder én rabatkode pr. annoncør med faktureringsadresse i Danmark.
 • Koden skal indløses inden 31. december 2021 og inden for 14 dage af din første Shopping-annonces publicering.
 • Du kan bruge rabatkoden, hvis du ikke har betalt for Shopping Ads før. Det gør ingen forskel at have betalt for søgeannoncer med en eksisterende Google Ads-konto.
 • Din Google Ads-konto skal have tilknyttet gyldige betalingsoplysninger. Med disse skal der, senest 30 dage efter at rabatkoden er indløst, være trukket minimum 200 kr. for klik på annoncer tilknyttet din Google Ads-konto. Sådan vil kreditten på 600 kr. tildeles selvsamme konto. Det vil fremgå af Faktureringsoversigten inden for 5 dage.
 • Kreditten på 600 kr. kan bruges på enhver type annoncering med din Ads-konto
 • Bemærk, at du ikke får besked, når kreditten er opbrugt. Til gengæld kan alle kampagner til enhver tid slettes eller pauses, så du ikke er tvunget til yderligere betaling.
 • Se de samlede vilkår og betingelser her

Indtast dine oplysninger og få din kode til 600 kr. kredit til Google-annoncering

Med rabatkoden følger vejledning til at indløse den

NÆSTE LIVESTREAMS

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her