Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
Google Ads rabatkode

En hestesko, der får din virksomhed øverst i søgeresultaterne på Google

Rabatkoden er en boost til din virksomheds succes til en værdi af op til 900 kr. Dine Google-annoncer dukker op, når nogen søger på Google efter noget, du kan hjælpe med, og koster kun, når der er et match mellem dig og kunden. Med rabatkoden får du mere for pengene og en god start på din Google annoncering.
Herunder kan du læse, hvorfor du skal annoncere på Google samt hvad du får ud af rabatkoden. Er det gammelt nyt, kan du bare udfylde formularen og komme i sving!

Med rabatkoden følger vejledning til at indløse den.

Sådan fremmer Google Ads din virksomhed

  • Du når ud til kunder, idet de aktivt søger efter det, du tilbyder.
  • Det koster kun, når det virker.
  • Du kan nemt følge med i, hvor indsatsen bør justeres.

Med Google Ads bestemmer du selv målgruppen for din annoncering samt hvad de præcist skal søge efter på Google for at se din annonce. Når en potentiel kundes Googlesøgning rammer plet på ord og vendinger, som du har vurderet er relevante for din virksomhed, dukker din pågældende annonce op i søgeresultaterne. Og dét koster ikke en krone.

Det koster først, idet kunden gør det, som du vil have dem til: klikker på linket og havner på dit website, eller ringer til din virksomhed, såfremt du har angivet et telefonnummer og de søger på en mobilenhed. Du betaler altså kun, hver gang annoncen skaber resultater.

Med Google Ads følger både værktøjer og hjælp, der gør det nemt at holde trit med dine annoncers virkning. Dermed kan du altid holde trit med, hvor indsatsen evt. skal justeres.

Indtast dine oplysninger og få tilsendt en rabatkode på 900 kr. til Google Ads

Med rabatkoden følger vejledning til at indløse den

Krav til brug af rabatkode til Google Ads

  • Tilbuddet gælder én rabatkode pr. annoncør med faktureringsadresse i Danmark.
  • Koden skal indløses inden 31. december 2021. Koden er kun gyldig, såfremt den er indtastet senest 14 dage efter datoen for din første Google Ads-kontos første annonceeksponering.
  • Din Google Ads-konto skal have tilknyttet gyldige betalingsoplysninger. Med disse skal der, senest 30 dage efter at rabatkoden er indløst, være trukket minimum 200 kr. for klik på annoncer tilknyttet din Google Ads-konto. Sådan vil kreditten på 600 kr. tildeles selvsamme konto. Det vil fremgå af Faktureringsoversigten inden for 5 dage.
  • Bemærk, at du ikke får besked, når kreditten er opbrugt. Til gengæld kan alle kampagner til enhver tid slettes eller pauses, så du ikke er tvunget til yderligere betaling.
  • Se de samlede vilkår og betingelser

Google Ads kort fortalt

Du er nok klar over, at Google er en søgemaskine. Hvad din virksomhed angår, skal du dog huske, at det er en forretning. Nok er søgemaskinens brugere folk på udkig efter gud ved hvad. Men Googles kunder er først og fremmest virksomheder, som din, der ønsker at promovere deres udbud dér, hvor potentielle købere selv leder aktivt. Det smarte ved Google Ads er, at annoncer laves til at blive vist ved bestemte Google-søgninger, så den søgende og annoncen passer sammen.

Annoncen koster kun, når en internetbruger klikker på den og lander på eks. den pågældende webshop. Og brugeren er mere tilbøjelig til at klikke på annoncen, hvis den klinger med deres søgning. Al Google-annoncering bestræber sig derfor på den optimale parring af annoncer med potentielle kunder.

Konceptet bygger altså på gensidigt udbytte. Den søgende internetbruger er glad, når en annonce giver dem, hvad de søger. Annoncøren er glad, når brugeren bliver til kunde. Og Google er glad for den tilfredse annoncør, der får valuta for pengene og forbliver kunde.

Få overblik og maksimalt udbytte med professionelt materiale

Få den mest kompetente eksperthjælp til at gøre dit afsæt med Google Ads nemt og overskueligt. De gratis webinarer og blogindlæg giver overblik og belyser vejen til resultater og vækst. Se også kommende onlinekurser under “Næste Livestreams”.

I IVÆKST-bloggen deler eksperter glædeligt ud af deres viden. Der er bl.a. over 40 indlæg om Google Ads. Udvalget af webinarer og blogindlæg kan tilsammen udgøre din komplette brugsanvisning til, hvordan du bedst bruger værktøjet Google Ads.

Indtast dine oplysninger og få tilsendt en rabatkode på 900 kr. til Google Ads

Med rabatkoden følger vejledning til at indløse den

NÆSTE LIVESTREAMS

Dansk turismeboom: Sådan rammer du dem med SoMe

Onsdag d. 19 maj 2021
kl. 14.00-14.45

Livestream: Opstart af Shopping Ads

Fredag d. 21 maj 2021
kl. 09.00-10.00

Min Hjemmeside: Fra domæne til design

Fredag d. 28 maj 2021
kl. 10.00-11.00

Livestream: Google Ads 1 Opstart

Mandag d. 7 juni 2021
kl. 09.00-10.00

Livestream: Opstart af Shopping Ads

Onsdag d. 23 juni 2021
kl. 09.00-10.00

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her